Šestipalcový tabletofon ZTE Nubia unikl na špionážním snímku

Nubia, což je prémiová značka čínského ZTE, by se mohla rozrůst o nový tabletofon s úhlopříčkou 6". V současnosti nabízí jako maximum pětipalcový model Nubia Z5S, který byl představen loni v listopadu. V době, kdy si zejména v Asii získávají pozornost stále větší telefony, si ZTE nemůže nechat ujet vlak. Tajemná Nubia X by však neměla být totožná s Nubií Z7, o které se spekuluje již od ledna loňského roku.

ZTE pod svou vlastní značkou již na MWC 2014 ohlásilo nový šestipalcový tabletofon střední třídy ZTE Grand Memo 2, zdá se však, že se Nubia dočká také. Na internetu se totiž objevil špionážní snímek, který by měl zachycovat chystanou novinku.

Z této fotografie je jasně patrné, že se svým designem Nubia X, jak jí samo označuje ZTE, liší od očekávané Nubie Z7. Ta měla dostat displej s úhlopříčkou 6,3", zatímco Nubia X by se měla spokojit pouze s úhlopříčkou 6". Nubia Z7 by měla také dostat Snapdragon 800 s taktem 2,3 GHz a interní paměť o velikosti 128 GB.

TIP: Polozapomenutá Nubia Z7 údajně přinese zcela nové prostředí

Je možné, že jeden z očekávaných tabletofonů je falešný, ale také je možné, že ZTE chystá pod touto značkou hned dva tabletofony. Jaká je pravda, by se mohlo ukázat v nadcházejících měsících.

Zdroje: unwiredview.com, gizchina.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze