Samsungy řady Galaxy S6 by mohly Android 7.0 obdržet tento měsíc

23

Jihokorejský Samsung má v letošním roce problémy s rozjezdem aktualizací svých telefonů na sedmičkový Android. Přesto se objevily informace, že předloňská řada Galaxy S6 se updatu v prvních regionech dočká ještě během února. Další modely budou postupně následovat.

Samsung Galaxy S6 edge
Samsung Galaxy S6 egde

Samsung již oficiálně vypustil aktualizaci na Android 7.0 pro model řady Galaxy S7, avšak jen na minimum koncových zařízení. Štěstí tak měli například uživatelé telefonů od O2. Díky tomu jsme nový Android také vyzkoušeli. Ostatní nadále čekají. Samsung nicméně není zdaleka jediný, kdo má problémy. Nezvyklé zpoždění nastalo třeba u HTC či Sony. Proto poměrně překvapí nová zpráva pocházející od turecké pobočky Samsungu. Modely Galaxy S6, Galaxy S6 edge+ a Galaxy Note 5 by aktualizaci měly dostat už během tohoto týdne. Alespoň co se prvních regionů týká.

TIP! Recenze Samsung Galaxy S6 (edge) – Počátek nové éry

Jen o týden později se aktualizace objeví také na obřím Samsung Galaxy S6 edge a k dispozici je i předpokládaný plán aktualizací dalších modelů. Zástupci řady Galaxy A (2016) by se sedmičkového Androidu měli dočkat během května 2017. Na řadu přijde také základní řada Galaxy J (2016), jejíž modely má Samsung v plánu aktualizovat během července. Pokud se vše potvrdí, bude aktualizováno kompletní portfólio Samsungu za poslední rok, pokud bereme v úvahu modely prodávané na českém trhu.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
marastudna
No řada S7/Edge/ jako kdy?
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Naposledy upraveno: 14. 2. 2017 16:24
Úplně hloupě - lepší koupit toto nebo Honor 8?
Tomáš
Škoda, že se Samsung rozhodl Note 4 na nejnovější Android již neaktualizovat. Myslím si, že spousta majitelů po problémech s Note 7 stále používá 4ku a 8ka bude až půl roku.
Reliks
Opravte si text. S6, S6 edge+ a Note 5 ve 3 týdnu, S6 edge ve 4 týdnu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze