Samsung zřejmě plánuje druhou generaci modelů Galaxy Mega

6

Tabletofony v posledních letech hýbou mobilním světem a za jejich vzrůstající popularitou stojí především Samsung. Ten zahájil svůj útok v roce 2011 modelem Galaxy Note. Jeho úspěch znamenal další generace a loni i příchod podobných modelů, avšak v cenově dostupnějších hladinách.

Svou řadu cenově dostupných tabletofonů Samsung pojmenoval Galaxy Mega a loni jsme se dočkali modelů s 5,8palcovým a 6,3palcovým displejem. Na náš trh se však dostala jen větší varianta, jejíž úhlopříčka HD displeje již mírně koketovala s tablety. Z telefonu však bylo možné telefonovat i posílat SMS zprávy. I přes nadměrnou velikost se těmto modelům zřejmě dařilo, ačkoliv přesná prodejní čísla nejsou k dispozici.

TIP! Recenze Samsung Galaxy Mega 6.3 – Největší obr

Loňský Samsung Galaxy Mega 6.3

Server sammobile.com však nyní přichází s informací, že má Samsung v plánu představit druhou generaci modelů Galaxy Mega. Noví zástupci by měli být údajně pohánění šestijádrovými procesory Exynos, který již nyní nabízí například model Galaxy Note 3 Neo. Samozřejmostí bude nasazení systému Android 4.4 KitKat. Mnoho se zatím neví o displejích, je však takřka jisté, že do větších úhlopříček se již Samsung nepožene, neboť by se blížil svým sedmipalcovým tabletům. Maximem tak proto zůstane loňských 6,3 palce.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Andrej Michalek
Kľudne ste mohli dať fotky pôvodného, ako fotky jeho nástupcu, aj tak budú vizerať rovnako :D ...
Ricky
Máte tam chybu, Note byl predstaven v roce 2011.
Woji
Mega 6.3 mam a je bozi :)
exynos
procesory Exynos už podporují sítě LTE?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze