Samsung vysílal první reklamy na Galaxy S5 při Oscarech

10

Udílení filmových Oscarů již máme za sebou a ačkoliv se to nemusí zdát, byly důležité i z pohledu fanouška mobilních telefonů. Při jejich přenosu se vůbec poprvé objevily reklamy na nový Samsung Galaxy S5 a také na hodinky Gear 2.

Samsung Galaxy S5 se představil přesně před týdnem a dle očekávání způsobil rozdělení fanoušků na dvě základny. Jedna jistou evolucí vítá, druhé se v podstatě drobné změny příliš nezamlouvají a chtěli by více.

Čtěte:

V každém případě Samsung připravil velmi dobře vybavený telefon s 5,1palcovým displejem, čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 801 nebo 16megapixelovým fotoaparátem, který nahraje 4K video. Bonusem jest zvýšená odolnost nebo měřič tepu vašeho srdce. První dvě reklamy se nesou v duchu Samsungu Galaxy S5. Třetí reklama se pak zaměřuje na nové hodiny Gear 2 s operačním systémem Tizen.

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
Pf
To je cely Samsukung, noveho nic moc, ale marketingova masina lidi valcuje uz x mesicu pred uvedenim na trh.

V Electroordu jsem si chtel koupit tel s WP8. Slecna Do mne horem spodem hustila neco o Androidu a Samsungu, o Kterem vedela uplne vse, . Kdyz ze mne vypadlo ze Nechci Samskunga s Androidem, ale Nokii (1020) s WP8, tak ze nejdriv na Windows Phone nejsou aplikace, pak ze Nokie jsou poruchove a naposled ze na to nejsou piradne hry ? Kdyz sem ji to tak nejak vyvratil, tak ze to prej je mozny, ale ona ma radsi Samsung, wtf ? proc tak "kopala" za Samsung, potazmo Android ? To mi hlava nebere, a tu Lumii sem si koupil na netu nakonec bo meli jen vystavni kus, na kterej makala pulka Prahy...
Petr
Mají dobrý marketing, to je vše. Prostě tyto reklamy jsou vymývače mozku. Na člověka, který se v telefonech nevyzná, to musí hodně působit, si myslím.
Bohuzel to tak je
Samsung musi davat nepricetny prachy Do marketingu a PR a propagace, mozna vic nez Do samotneho vyvoje. Napr. Ve Frankfurtu v obch dome Zeil, jeden z nejvetsich obchodaku ve meste, v samem centru, ma Samsung v poslednim patre cele patro pro sebe s vyhledem na Frankfurt, Samsung Mobile Floor.
Tak prodejna se nemuze uzivit, to S tezce musi dotovat, protoze najem za to musi byt jak prase
Fuck off
A proto si pudu koupit S5 gold s gear 2 ! Abych vas hatery co na to nemaj nasral :D hahaha

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze