Samsung představuje důležité novinky řady Galaxy A. Sledujte přenos on-line

Samsung představuje důležité novinky řady Galaxy A. Sledujte přenos on-line
Fotografie: Samsung
  • S největší pravděpodobností se představí modely Galaxy A52 a Galaxy A72
  • Přímý přenos tiskové konference začíná v 15:00 hodin

Po lednovém představení vlajkové řady Galaxy S21 nadešel pro Samsung další významný den. Právě dnes dojde k oficiálnímu odhalení novinek z řady Galaxy A. Dle spekulací by se mělo jednat o Galaxy A52 a Galaxy A72, které navážou na nesmírně populární a dobře prodávané Galaxy A51 a Galaxy A71 z loňského roku. Je tedy nasnadě, že novinky jsou velmi očekávané.

Jak to tak bývá, Samsung své plánované telefony příliš dobře neuhlídal a poslední týdny jsme byli zásobováni různými spekulacemi a taktéž oficiálně se tvářícími fotografiemi, na které se klidně nyní můžete podívat. Z podstatných informací vypíchněme, že nová generace Galaxy A má nabízet displeje s vyšší obnovovací frekvencí, vylepší se fotoaparáty a přibude zvýšená odolnost proti vodě a prachu, čímž by Samsung mohl získat zásadní konkurenční výhodu.

Oficiální představení proběhne v rámci akce Galaxy Awesome Unpacked, která startuje dnes od 15:00 hodin středoevropského času a jde samozřejmě o virtuální událost. Výhodou je, že ji můžete pohodlně sledovat z pohodlí vašeho domova, přičemž přímý přenos najdete přímo v tomto článku.

Ihned po představení novinek se můžete těšit na veškeré podrobnosti, specifikace a rovněž dostupnost na českém trhu. Samozřejmostí bude i odhalení českých cen. Nezapomeňte proto sledovat mobilenet.cz.

Sledujte mobilenet.cz také na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze