Samsung otevřel nový obchod v Japonsku. Zdobí jej tisíc modelů Galaxy

3
Samsung otevřel nový obchod v Japonsku. Zdobí jej tisíc modelů Galaxy
  • Otevření obchodu symbolizuje 500 dní do začátku LOH 2020
  • Čelní stranu budovy zdobí 1 000 smartphonů Galaxy

Internetový server Olympic.org přinesl reportáž z otevření zbrusu nové budovy Samsungu v centru Tokia. Jde o působivou osmipatrovou stavbu, jejíž otevření proběhlo v úterý 12. března. Právě v tento den zbývalo do zahájení letních olympijských her v Tokiu přesně 500 dní. Není žádným tajemstvím, že Samsung je již přes 20 let hlavním celosvětovým partnerem olympijských her. Vůbec prvně tak bylo na, pro Čechy velmi dobře zapamatovatelných, hrách v Naganu v roce 1998.

Budova, nebo chcete-li obří obchod, dostala jméno Galaxy Harajuku a má návštěvníkům usnadnit poznávání nových přístrojů Samsungu i přinést mnoho interaktivních služeb. Samotná budova je velmi působivá i zvenčí. Exteriér obchodu navrhl japonský designér Tokyujin Yoshioka a čelní fasáda je zdobena více než tisícem smartphonů Galaxy, které osvětlují jinak monolitickou strukturu. Telefony mají být dle všeho posazeny na otočných policích, díky čemuž se může rozložení světla neustále měnit.

Samsung uvedl, že obchod je navržen tak, aby vyjádřil „vizi společnosti do budoucna“. Budova sloužit také pro prezentace nových přístrojů pro japonský trh.

Diskuze ke článku
Porydge
A pak nemá být nedostatek na pokrytí poptávky, když si je Samsung lepí na baráky, než aby je prodával nedočkavým zákazníkům. :DDD
Absolut NoFak
Jak bysem tam přišel a všechno by mi to začalo lagovat do držky tak bych sebou jebnul o zem a třepal se tam v epyleptyckem zachvatu!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze