Samsung kuchtí nové modely, zřejmě také recyklovaný Galaxy S8 Lite

2× aktualizováno
3
Samsung kuchtí nové modely, zřejmě také recyklovaný Galaxy S8 Lite
  • Čínský certifikační úřad odhalil zajímavý model Samsungu připomínající Galaxy S9 s duálním fotoaparátem
  • Ve výbavě má figurovat procesor Snapdragon 845 a 5,8palcový Super AMOLED displej
  • Má se však jednat o dvojici modelů zvaných Galaxy S8 Lite a Galaxy A8 Star

Aktualizováno 10. 5. 2018

Po menší odmlce se můžeme podívat na Samsung Galaxy S8 Lite, který uniká v barevných verzích černá a burgundská červená. Že jde o příslušníka loňské řady dává tušit méně šťastné umístění čtečky otisků prstů. V tuto chvíli to vypadá, že půjde o recyklovaný model, kde se mírně uspoří na displeji, který nabídne „jen“ Full HD+ rozlišení. K představení by mělo dojít 21. května v Číně.

Možná podoba Samsungu Galaxy S8 Lite

Aktualizováno 25. 4. 2018

Samsung zřejmě do svého portfólia přinese trochu zmatku. Před necelými dvěma týdny se zdálo, že hledíme na odnož řady Galaxy S9. Nejnovější spekulace však zmiňují, že vzhled modelu na fotografiích níže bude patřit Samsungům Galaxy S8 Lite a Galaxy A8 Star. Co naplat, že ani jeden původní zástupce dané řady neměl duální fotoaparát. Došlo také k rozdělení jistých specifikací. Verze Galaxy A8 Star má disponovat fotoaparáty s 24 a 16 megapixely, přičemž na čelní straně bude 24megapixelová kamerka. Displej naroste až na působivých 6,28 palce a bude nabízet Full HD rozlišení. Dojde na procesor Snadragon 660, 4GB RAM a 64GB úložiště. Baterie má mít kapacitu 3 700 mAh. Původní informace o 5,8palcovém displeji a 12megapixelovém duálním fotoaparátu pak budou příslušet variantě Galaxy S8 Lite.

Původní informace z 13. 4. 2018

Letošní vlajkové modely od Samsungu přinesly jen mírnou evoluci. To platí dvojnásob pro menší Galaxy S9. Ten na rozdíl od většího Galaxy S9+ nenabízí duální fotoaparát. Certifikačním úřadem TENAA však aktuálně prošel telefon, který by se mohl s nadsázkou stát Galaxy S9 majícím duální fotoaparát. Ve výbavě se kromě již zmíněného fotoaparátu s 12 megapixely má objevit 5,8palcový Super AMOLED displej, procesor Snapdragon 845 nebo až 6 GB operační paměť. Výbava tedy jakoby z oka vypadal současné Galaxy S9.

Vzhledově je však například zadní strana s duálním fotoaparátem mírně odlišná. V tuto chvíli není zřejmé, o jaký smartphone ve finále půjde. Je poměrně pravděpodobné, že by mohlo jít o speciální variantu určenou výhradně pro čínský trh.

Zdroj: shouji.tenaa.com, gsmarena.com, twitter.com, smartprix.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Tak nebo tak se mi nelibí, že menší model strádá a chybí mu například zmíněný dvojitý fotoaparát. Je to menší varianta, ale to neznamená, že musí mít horší výbavu. Rozdíl má být pouze v úhlopříčce a velikosti akumulátoru.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze