Samsung možná chystá Galaxy S6 Edge se zahnutým displejem

7

Důvěryhodný zdroj informaci SamMobile nám naservíroval další lahůdku. S prakticky 100% jistotou totiž tvrdí, že Samsung Galaxy S6 bude dostupný v Edge variantě a dostane displej, který je na dvou stranách zaoblený.

Vloni přišel Samsung na trh s nečekanou novinkou Galaxy Note Edge, která se shodou okolností nyní dostává také na český trh. Tento tabletofon se zakřiveným displejem na jedné straně na sebe strhnul velkou pozornost a Samsung se tohoto nápadu očividně drží. Server SamMobile si je totiž velmi jistý tím, že se dočkáme modelu Galaxy S6 Edge, který nabídne displej se zakřivením ne na jedné, ale rovnou na obou stranách.

Samsung Galaxy Note Edge

TIP: Samsung Galaxy S6 na nových snímcích (23× aktualizováno)

Zakřivené části displeje budou využity pro stejný panelový systém jako u Note Edge. K dispozici tak budou novinky, sportovní zprávy, krokoměr, oblíbené aplikace a další funkce, které si budete moci rozšířit ze Samsung obchodu. Změnou bude možnost vybrat si, jakou stranu panelu chcete používat. Pokud jste tedy levák, můžete si panel se zkratkami přehodit na druhou stranu. Na těchto bočních panelech se také budou zobrazovat notifikace, které pulzujícím světlem dají na vědomí, že máte například zmeškaný hovor nebo zprávu. Barvy si budete moci přizpůsobit a nebude tak problém si přiřadit různé barvy k různým kontaktům. Varianta Edge ponese údajně označení SM-G925. Zatím není známo, zda se zakřivené verze dočkáme společně se standardní Galaxy S6, kterou Samsung odhalí oficiálně veřejnosti na MWC v Barceloně na přelomu února a března.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
Maty
Jen doufám ze neudělají zase 100 verzí vlajkové lodi. Edge,mini,zoom,mega atd... Měli by to spíš trochu zredukovat, tohle mi přijde hrozný. Nebo to alespoň udělat pořádně a dát si stim trochu záležet.
Samsung inovuje
Škoda že asi nebude vodotěsný.. Pokud ano, tak je určitě můj.. ;-)
pepe
Rozhohne lepsi napad nez od LG s prohnutym displejem.
daniel
tak to je pěknej hnus

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze