Samsung láká na novinky Galaxy J4+ a J6+. Podívejte se, co dovedou

aktualizováno
Samsung láká na novinky Galaxy J4+ a J6+. Podívejte se, co dovedou
  • Střední třída od Samsungu se ještě v září dočká nových přírůstků
  • Výrobce vylepši současné modely Galaxy Galaxy J4 a Galaxy J6

Aktualizováno 18. 9. 2018

Samsung již na nové modely sám značně nalákal. Nyní však již dokonce započaly předobjednávky na nizozemském e-shopu a oficiální představení je tedy za dveřmi. Prozatím se můžeme podívat na podobu obou nových Samsungů. Rozdíl mezi oběma modely bude především v operační paměti, kdy Galaxy J6+ nabídne 3GB RAM, Galaxy J4+2GB RAM. Displeje budou 6palcové a bude mít jen HD+ rozlišení. Výhoda Galaxy J6+ bude dále spočívat v přítomnosti duálního zadního fotoaparátu s 13 megapixely.

Samsung Galaxy J4+
Samsung Galaxy J6+

Původní informace ze 17. 9. 2018

Letošní portfólio Samsungu je vcelku jednoduché a chudé. Například střední třídu obstarává duo Galaxy A6 a Galaxy A6+, které je doplněno ještě o níže postavený Galaxy J6. To je vše, s čím jsme se na českém trhu setkali. Jihokorejský výrobce na některých trzích nabízí ještě například model Galaxy J4. Indické zastoupení Samsungu nyní veřejně láká na chystané kousky Galaxy J4+ a Galaxy J6+. Připravilo speciální stránku, kde dokonce oznamuje některé funkce. O samotném vzhledu toho moc nevíme, avšak půjde opět o smartphony s protáhlým displejem.

Samsung Galaxy J6+

V prvé řadě dojde ke změně místa čtečky otisků prstů. Místo na čelní straně samozřejmě nezbylo a tentokrát se Samsung rozhodl vynechat i zadní stranu. Nově se tak čtečka objeví na pravém boku zařízení.

V další výbavě se zřejmě v případě obou chystaných novinek objeví duální zadní fotoaparát. S ohledem na zařazení smartphonů je však nasnadě, že sekundární kamerka bude obstarávat především bokeh efekt.

Samsung Galaxy J6+

Půjde o cenově dostupné modely, které budou mimo jiné cílit na mladší uživatele. Samsung má například v řadě Galaxy S9 moderní AR Emoji. Jejich odlehčenou odnož hodlá nabídnout i v řadě Galaxy J. Nazývat se má Emotify a budete si moci vytvořit vlastní emoji, který by se vám mohl podobat.

Samsung Emotify

Novinky Samsung Galaxy J4+ a Galaxy J6+ se představí zřejmě 25. září. Vyplývá to z informací, které Samsung poskytne těm, kteří se zaregistrují.

Diskuze ke článku
BigBoss
inspiruj sa apple, ked ste taki nimandi, ze to neviete vstavat do displeja :D
Martin
Heh další zbytečné drahé kramy.
dunco
Totalni sracky od Samsungu .
Remi
Bože...ty jejich Emoji :DDD to je konec.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze