Samsung i900 Omnia: Co jsme zjistili před prodejem

Dnešní živé představení nejnovějších modelů Samsung, kterého jsme se účastnili, přineslo řadu informací, které stojí za to vám poskytnout. Osahali jsme si telefony Samsung B130, B2700, L700, U800 Soulb a i900 Omnia. Podělíme se s vámi o žhavé novinky.

Nejvíce pozornosti si právem získal model i900 Omnia, který má být vlajkovou lodí minimálně na další kvartál. Zástupce Samsungu prozradil, jak je to s jeho prodejí. Ve světě budou nabízeny dvě varianty, 8GB a 16GB vnitřní paměti, u nás se výrobce rozhodl zařadit pouze nižší z nich. Odůvodňuje to nižší výslednou cenou pro zákazníka. Zároveň si uživatel může snadno dokoupit už i 16GB microSD kartu, se kterou si telefon rozumí. Získáte tedy až 24GB paměti. To pro většinu uživatelů dostačuje. Celkem rozumný tah od výrobce, přeci jen, kolik z vás bude nespokojeno?

Samsung i900 Omnia nabídne v balení plnohodnotnou GPS navigaci. Máme na mysli držák do auta, autonabíječku i navigaci Route 66. Ta bude v plné verzi včetně českého hlasu. Dozvěděli jsme se také, že se chystá podobně masivní kampaň, jako v případě modelů U900 Soul a U800 Soulb. V televizi, tisku i na internetu ji spatříte od října. Samozřejmě nesmí chybět ani reklamní bilboardy. V blízké době budeme tento unikátní přístroj testovat, proto zachovejte přízeň našemu webu. Snažíme se o to vám nabízet vždy ten správný pohled na telefony.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze