Samsung Galaxy Tab S na přehřívání netrpí (aktualizováno)

Současné zvyšování výkonu má za následek dost výrazné zahřívání zadních částí přístrojů. Prakticky všechny dnešní tablety pokud spustíte náročnější operaci, jako je například hraní her, se po chvíli dost výrazně zahřejí.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Martin Straka

 

Aktualizováno 22. 7. 2014:

Samsung se k celé věci vyjádřil. Dle tiskového vyjádření se nejedná o plošný problém, ale jen špatný plast na zadní straně u vybrané série. Nedochází tak k přehrávání, jak se dříve spekulovalo. Na vině je jen špatný plast.

Samsung také ujišťuje své zákazníky, že tuto chybu napraví a vadné kusy samozřejmě vymění za nové.


Původní zpráva z 18. 7. 2014:

U žádného zařízení však nedochází vlivem zvýšení teploty k deformaci těla tabletu. Podle zahraničních magazínů se právě toto děje u nově představeného tabletu Samsung Galaxy Tab S 8.4.

tab-s defomrace
zadní kryt tabletu se výrazně deformoval

Fotografie ukazují na výraznou deformaci zadního krytu tabletu Samsung Galaxy Tab S 8.4, který se při vyšší zátěži zahřeje a tím dochází k tomuto jevu.

tab-s defomrace 1

TIP: Samsung vypustil další reklamu na Galaxy Tab S: ukazuje proč je lepší než iPad

Samsung se k této kauze zatím nevyjádřil a je otázkou, jestli se bude tento problém týkat všech prodaných kusů nebo se bude jednat o chybu pár kusů. Nové tablety z řady S byly v poslední době hodně vidět díky reklamám, které vyzdvihují především jeho displej. Samsung do nových tabletů vkládá velké naděje a i dost peněz na propagaci. Uvidímey jestli i tato publicita nepřekazí jeho plány prodat velké množství těchto tabletů.

Zdroj: Sammobile