Galaxy S IV bude mít údajně FullHD displej a 13 Mpx fotoaparát

18

Konec roku se nezadržitelně blíží, a to je tradiční čas spekulací nad novými mobilními telefony, které se světu počátkem příštího roku představí. Do víru spekulací se nyní dostává i možný Samsung Galaxy S IV.

Spekuluje se, že by mě nabídnout především velký, 4,99 palcový displej s FullHD rozlišením. Tato kombinace dává jemnost 441 PPI. Displej by měl být typu Super AMOLED s PenTile maticí. Procesor si zanechá počet jader, tedy opět očekávejte čtyřjádrový procesor. Mělo by se jednat o Exynos 5450 s taktem 2 GHz. Okamžitě se nabízí otázka, jak dlouho dokáže být telefon „naživu“. Informace o baterii prozatím chybí. Doufejme však, že Samsung svou budoucí vlajkovou loď vybaví opravdu silným akumulátorem.

Živě se diskutuje také o fotoaparátu, který by měl údajně povýšit na 13 megapixelů. Mohl by však nastat problém s dodávkou těchto čipů, neboť stejné rozlišení měl mít i současný Galaxy Note II, avšak nakonec nabízí „jen“ 8 megapixelů. Na druhou stranu, kdyby Galaxy S IV nabídl 8 megapixelový, bude vlajková loď Samsungu v oblasti fotoaparát takřka beze změny třetím rokem.

Samsung Galaxy S, S II a S III. Kdo bude další?

Pokud opravdu dojde k představení Samsungu Galaxy S IV, dočkáme se zřejmě opět v únoru na veletrhu MWC 2013 v Barceloně. O měsíc dříve, na veletrhu CES 2013 v Las Vegas, by ale Samsung mohl představit právě nový typ displeje, který následně použije pro svou vlajkovou loď.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Kozaa
No jestli si někdo myslí, že jediná změna která může proběhnout v kvalitě fotoaparátu je počet megapixelů. Noo zajímavé...
Lopez
Uf - bezmála 5ti palcový display....Jestli to tak půjde dál, tak SG S7 v roce 2016 bude mít 10ti palcový display s 20megapixely a integrovanou satelitní parabolou 3.generace....:(
Jirka
Zrovna přemýšlím že od sony odejdu k samsungu, ale jestli opravdu bude mít skoro pět palců tak vezmu sgs3, tohle už je moc na bezne používání, škoda.
Boro
Vtipný no :-D nechci vidět tu cenu :-) jen me zajímá jak dopadne souboj toho exynosu s s4 pro. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze