Samsung Galaxy S III přijde zřejmě v dubnu: 4 jádra a HD displej

16

Naposledy jsme zmínku o modelu Galaxy S III spatřili na výstavě CES v Las Vegas, kde byl údajně viděn na prezentačním videu. Všichni očekávají jeho oficiální představení na výstavě MWC, do té doby nás ale poctí přítomností nejedna spekulace. Další v pořadí je známý ruský bloger Eldar Murtazin, který podle všeho nový přístroj již vlastní.

To lze alespoň vyčíst z několika jeho zpráv a informací nejen na blogu, ale i na Twitteru. „HD rozlišení, 12 MPx fotoaparát, Android 4 a softwarová vylepšení – můj nový telefon se mi líbí. Těším se, až jej oficiálně představí v Barceloně,“ tweetoval Murtazin v několika debatách, jež se objevily kolem přístrojů Samsung Galaxy S III a Nokia Lumia 900.

Takřka všechny specifikace se dobře spolují s dříve uvolněným informacemi a také šablona s představením se podobá předchozí generaci řady Galaxy S, která byla taktéž představena na výstavě MWC a vypuštěna na trh v dubnu.

Co se hardwaru týče, na Galaxy S III to vypadá na HD displejem, 12 MPx fotoaparát a nejnovější operační systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich (pravděpodobně s uživatelským rozhraním TouchWiz). Murtazin dále říká, že má Galaxy S III přijít s čtyřjádrovým procesorem o taktu 1,5 GHz – 1,6 GHz a z vlastní zkušenosti dodává, že je přístroj opravdu rychlý. Dobře se drží i baterie, se kterou neměl Eldar žádné problémy.

Bohužel nemůžeme tušit, zda se jedná o pravdivé informace, nebo jen střelu do tmy, jak je to u ruského blogera často zvykem. Specifikace vypadají dostatečně věrně, aby se mohlo jednat o reálný model, na potvrzení spekulací si však budeme muset počkat na únor, kdy se má přístroj oficiálně představit.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Peca
A proč je na tom obrázku uvedené, že bude mít SIII cpu 1,8Ghz dual core? No uvidíme co bude ve finále. Osobně by mi vůbec nevadilo, když by se nástup 4 jader v mobilech o rok odložil.
kiki
ten druhy modry obrazok je len vytvor nejakeho neschopneho decka ktory ani gramatiku nevie ani poriadne vyrezat obrazok vo photoshope :D , ten obrazok by som rovno zmazal a neuverejnoval v clankoch ,
skileton
4jadro ved to by tam museli dat aspon 3000mAh
Milan
Kdyby tam radši byla qwerty.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze