Samsung Galaxy S III mini ve verzi bez i s NFC: známe ceny

11

O mini verzi vlajkové lodi Samsungu, modelu Galaxy S III, už se mluvilo několikrát a navíc se předpokládá, že bude oficiálně odhalena už pozítří na speciální akci výrobce. Do té doby nám však vyplouvají další zprávy, které se tentokrát týkají norského distributora NetShop, kde se novinka už objevila v systému.

To samozřejmě nemusí nutně nic potvrzovat, obchody často zadávají do systému předpokládané modely bez oficiálního odhalení, stále se však jedná o další malý střípek celého obrázku. NetShop navíc rozepsal nejen barevné varianty, které budou k dispozici, nýbrž také konkrétní kódové označení přístroje a dokonce i přítomnost NFC.

Systém norského obchodu NetShop

Jak můžete vidět na obrázku, model Galaxy S III mini (nebo také GT-I8190) by měl být k dispozici v modré a bílé barvě, alespoň tedy do začátku. Dočkáme se také dvou rozdílných modelů, jednoho s NFC čipem, druhého bez. Trochu divnou informací je, že model bez NFC stojí o něco více, než ten s jeho přítomností, což nedává smysl. Model s NFC vás vyjde na cca 10 000 korun, zatímco model bez NFC bude o několik stovek dražší.

Mezi další předpokládané specifikace, známé již z dřívějška, patří například dvoujádrový procesor a 4 palcový WVGA displej. Kolik je na tom pravdy se snad dozvíme už velmi brzy, konkrétně ve čtvrtek, kdy Samsung odstartuje svou prezentaci.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
prendergast
a neni vam prinejmensim divne ze verze bez nfc je drazsi jak verze s nfc ? vzdyt je to nesmysl. nemuzete verit vsemu co na webu najdete. ach jo.
Marcel
mna fascinuje spojenie MINI a 4,0 palca
Tomas
podle mě tam to Metalic značí hliníkový kryt, což dává i smysl, NFC není možné použit v kovovém pouzdře...
Tomáš SVK
Ako je možne že s NFC je lacnejšie ako bez NFC ? nejaka blbosť nie ???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze