Samsung Galaxy Note 4: ohebný displej, kovová konstrukce a OIS?

20

Samsung Galaxy Note je velmi oblíbená řada smartphonů, která velikostí svých displejů spadá do kategorie tabletofonů. Nejnovější přírůstek Galaxy Note 4 by měl podle nových informaci nabídnout například ohebný displej, kovové šasi a 16Mpix fotoaparát.

Již nyní se ví, že Samsung s novým Galaxy Note 4 zapluje mezi to nejlepší, co si můžeme koupit. Například je známé, že bude dodáván ve dvou verzích, a to s SoC Samsung Exynos 5433, nebo Snapdragonem 805 od Qualcommu. Také víme, že bude mít QHD displej, 3 GB RAM a 32 GB interní paměti. Nově však unikly informace o tom, jak bude zařízení vypadat zvenku.

Samsung Galaxy Note, Note 2 a Note 3

Sice se nám nedostalo žádných snímků, které by tyto spekulace potvrzovaly, ale Note 4 má dostat kovové zpracování a možná i ohebný displej. Kovové zpracování by tak mohlo být prvním impulzem designových změn po změně na pozici hlavního designéra Samsungu. Dále se prý výroba ohebných displejů pro Samsung dočkala 50% navýšení kapacity, což je velmi podezřelé, jelikož se chystá představení Notu 4 v blízké době a nabízí se možnost ohebného displeje právě na něm. Poslední z nejnovějších spekulací zmiňuje přítomnost optické stabilizace u 16Mpix snímače na zadní straně Notu 4. Vše to zní velmi zajímavě a jsme velmi zvědavi, jak moc jsou tyto spekulace blízko pravdě.

Zdroje: phonearena.com, bgr.com, etnews.com

Diskuze ke článku
rura
Ale no tak chlapci...kazdy vieme kto ho mame doma ze note 3 je super stroj...je to jeden z mala podarenych samsungov...
Proto7
Ani ohybný displej ani kovové telo to nezachránia pokiaľ tam bude zasekaný touchwiz
n7610
Samsung Galaxy Note je velmi oblíbená řada smartphonů, škoda že na ni Samsung sere z vysoka :-) a není schopen vydat aktuální android :-(
Pesimista
O tom už se psalo u současné i minulé generace, a pochybuji že to letos bude jinak. Bude mít opět lepší displej, výkonnější procesor, více RAM, ale vzhledově to tipuji opět pouze na zvětšeninu současné S5.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze