Samsung Galaxy Core 2 je na cestě, dostane Android 4.4

16

Jihokorejský Samsung chystá nový model, který se zařadí do střední třídy. Připravovaný Galaxy Core 2 nabídne 4,5palcový displej, podporu dvou SIM karet a dočká se také nasazení nejnovějšího Android 4.4 KitKat.

Nový model ponese označení SM-G355 a v jeho výbavě se objeví například 4,5palcový displej s rozlišením 800 × 480 pixelů. Pod kapotou objevíme čtyřjádrový procesor s taktem 1,2 GHz. Příliš nás netěší nasazení pouze 512MB operační paměti RAM. Na druhou stranu by mělo jít o zcela dostatečnou hodnotu pro operační systém Android 4.4 KitKat. Rozměry připravovaného Samsungu Galaxy Core 2 činí 129,7 × 67,9 × 9,8 milimetrů a hmotnost by měla být 138 gramů.

Samsung Galaxy Core 2

V další výbavě najdeme petimegapixelový fotoaparát na zadní straně, VGA kamerku na displejem, 4 GB interního úložiště, které bude možné rozšířit paměťovými kartami a dále klasickou nabídku funkcí, mezi kterými nechybí data HSPA, Wi-Fi, Bluetooth či GPS. Galaxy Core 2 bude nabízen jak dual SIM a jeho baterie nabídne kapacitu 2 000 mAh.

Kdy Samsung novinku představí není v tuto chvíli známé, avšak spekuluje se, že 20. května by již měla být dostupná na ruském trhu za zhruba 200 €, což je v přepočtu přibližně 5 400 Kč.

Zdroje: unwiredview.com, hi-tech.mail.ru

Diskuze ke článku
SV
Nuuuudaaaa
Petr M
Obyčejný mobil, co nemá hd displej a ani 1 gb ram dostane 4.4 a já s moji S3 mám nejspíš smůlu.
Lukáš
Ten kdo koupí mobil s tímto hardwarem touto cenou je blázen :/
Jozef
Samsung kam se podíváš, je tu doslova přesamsungováno. Navíc ta obří reklama na S5, no fuj.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze