Samsung Galaxy A82 je potvrzen. Prozradil ho sám výrobce

aktualizováno
4
Samsung Galaxy A82 je potvrzen. Prozradil ho sám výrobce
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Vzhledově se má jednat o tradiční telefon klasické konstrukce
  • Nedojde k zopakování výsuvného mechanismu a otočného fotoaparátu
  • Potěšit by mělo nasazení Snapdragonu 860

Aktualizováno 5. 5. 2021

Příchod Samsungu Galaxy A82 je již definitivně potvrzen. Vše totiž prozradil sám výrobce na stránkách se seznamem podporovaných telefonů. Mezi spoustou modelů totiž figuruje i doposud nepředstavený Samsung Galaxy A82 5G.

Samsung Galaxy A82

Původní informace ze 12. 4. 2021

Samsung v minulém měsíci ukázal klíčové novinky řady Galaxy A, modely Galaxy A52 a Galaxy A72. Ve hře je však ještě jeden vybavenější kousek, kterým by se měl stát Galaxy A82. Mělo by se jedna o nepřímého nástupce dva roky starého Galaxy A80, avšak spojovat je bude jen podobné označení.

Pokud si vzpomenete na Samsung Galaxy A80, šlo o netradiční telefon s výsuvnou konstrukcí a trojitým otočným fotoaparátem. Díky tomu například displej nebyl narušen výřezem či průstřelem. Skrze weibo.com odhalený Samsung Galaxy A82 je však svým vzhledem zcela standardním telefonem, který má v 6,7palcovm AMOLED displeji malý průstřel. Ani konstrukce nebude výsuvná, vzhled tak bude připomínat všechny ostatní Samsungy.

Hlavním trumfem Galaxy A82 by však měl být procesor. Spekuluje se, že výrobce nasadí výkonný Snapdragon 860. Baterie by měla mít kapacitu jen skromných 4 500 mAh. Lze však předpokládat, že stejně jako u výše zmíněné dvojice se i zde dočkáme zvýšené odolnosti. Na další podrobnosti si však budeme muset počkat.

Diskuze ke článku
Hanz S
Hanz S
možná neohromí jako A80, ale díky tomu to třeba nebude takový fail jako byla A80 :)
Martin (Superhuman)
Martin (Superhuman)
A80 byla fail a hloupý nápad, Zen fone vypadal daleko lépe než ten bazmek od Samsungu.. A82 bude normální ale zase s nesmyslnou cenou a jestli bude podobná jako S21 FE, tak to bude ještě sranda.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze