Samsung Galaxy A8 (2016) uniká na prvních obrázcích

4

Oblíbená řada Galaxy A od Samsungu by se mohla dočkat dalšího přírůstku. V přípravách by měl být model Galaxy A8 (2016), o kterém si nyní můžeme udělat lepší představu. Kromě pár informací ohledně výbavy unikly také obrázky.

Samsung Galaxy A8 (2016)
Samsung Galaxy A8 (2016)

O únik poměrně kvalitních obrázků, na kterých má být zachycen chystaný Samsung Galaxy A8 (2016), se postarali tvůrci Twitterového účtu @OnLeaks. Na snímcích můžeme vidět designově velmi pěkné zařízení, kde Samsung kombinuje kovový rám se skleněnou čelní a zadní stranou. Dostane se zřejmě na 2.5D krycí sklíčko, které bude chránit 5,1palcový displej s Full HD rozlišením. Rozmístění prvků i konektorů je pak poměrně klasické a známé z ostatních modelů Samsungu.

TIP! Recenze Samsung Galaxy Note 7 – Velkolepý návrat

Samsung Galaxy A8 (2016)

Spekulace ohledně výbavy hovoří o nasazení osmijádrového procesoru Exynos 7420 s taktem 2,1 GHz a 3GB operační pamětí. Pro vaše data bude připraveno interní úložiště o kapacitě 32 GB. Hlavní fotoaparát by neměl postrádat přisvětlovací LED diodu a snímky pořídí až v 16 megapixelovém rozlišení. Čelní kamerka pak bude mít běžných 5 megapixelů. V současné chvíli není znám termín, kdy novinku Samsung představí.

Zdroje: fonearena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Var-G
Nechápu, proč by dělali konkurenci S6.
Sicarios
Podla oznacenia A8 by malo ist o vacsi displej asi az o 5,7 palca.
Chuan Perverez
V ČR se to stejně prodávat nebude tak žádnej stres a naděje si tu nedělejte. Budete prej rádi podle ubohý politiky Samsungu za A3 a A5 a na víc nemá tenhle specifickej trh nárok.
Mat
Pokud se to k nám dostane, tak si, podle debilně přehnané cenové politiky Samsungu, myslím, že to bude tak za 13k. Ale jelikož tu nemáme ani A7 2016, tak pochybuji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze