S Dell Mobile Connect nově můžete přijímat notifikace i z virtuální reality

3
S Dell Mobile Connect nově můžete přijímat notifikace i z virtuální reality
  • Dell Mobile Connect nově umožňuje integraci notifikací i do virtuální reality
  • Hlavní novinkou je redesign aplikace a funkce „drag and drop“

Dell na veletrhu CES 2019 v Las Vegas představil nejen řadu zajímavých notebooků, ale také užitečný software Dell Mobile Connect, který umožňuje propojení mezi smartphonem a počítačem. Uživatel tak získá plný přístup k notifikacím i aplikacím na telefonu z „pohodlí“ plochy počítače, aniž by musel telefon uchopit do ruky.

Dell Inspiron chytře schovává stylus v kloubu

Díky bezdrátovému spojení navíc odpadá potřeba zapojovat kabely nebo synchronizovat soubory skrze cloud. Novinkou u softwaru Dell Mobile Connect, kterou se společnost chlubí na letošním veletrhu CES, je možnost přesouvat soubory mezi počítačem a smartphonem pomocí „drag and drop“ a celkový redesign aplikace.

Uživatelé Dellu tak mohou volat, posílat SMS, získávat notifikace, ale také okamžitě přetahovat soubory, jako jsou fotografie, videa nebo textové dokumenty, mezi počítačem a smartphony s OS Android.

Dell Mobile Connect

Software Dell Mobile Connect bude i nadále dostupný zdarma všem uživatelům počítačů s Windows 10 modelových řad XPS, Inspiron, Vostro a Alienware zakoupených po lednu 2018. Kompatibilita je zajištěna s Androidem i iOS. Zajímavostí je také novinka v podobě integrace veškerých mobilních notifikací do virtuální reality na počítači.

Partnerem zpravodajství z veletrhu CES 2019 je společnost Huawei se svým fotomobilem Mate 20 Pro.
Diskuze ke článku
dominik.prucha@gmail.com
Dovolil bych si poznámku už tak půl roku není jen pro nejnovější počítače a může ji používat každý. Mám latitude e554 a fungují i hovory přes PC
Kuboun
Co jsem tak pochopil, tak musí být na iPhonu vypnuté zamykání, jinak to nefunguje na 100%, nebo ne?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze