Růžová frčí, nově se do ní zahalí také Samsungy Galaxy S7 (edge)

15

Pokud bychom měli aktuálně vybrat barevnou variantu, která se těší značné oblibě u mobilních telefonů, byla by to patrně růžová. Důkazem budiž i oznámení Samsungu, že se do růžové zahalí vlajkové modely Galaxy S7 a Galaxy S7 edge.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7 v růžové verzi

Jihokorejský Samsung dnes oficiálně oznámil novou barevnou variantu pro své klíčové modely Galaxy S7 a Galaxy S7 edge. Obě novinky se doposud nabízely v černé, bílé, stříbrné a zlaté variantě. Nově se dostává na pátou barevnou variantu, kterou bude růžová. Nejde o nijak překvapivý krok. S růžovou to zkouší Sony, Apple, Huawei či dříve HTC.

TIP! Recenze Samsung Galaxy S7 edge – Bez ostychu na vrchol

Samsung Galaxy S7 v klasické černé verzi

Růžová verze bude nejprve dostupná na domácím jihokorejském trhu, a to již od dnešního dne, tedy 20. dubna. Postupně se však dostane i na další vybrané trhy. O případné dostupnosti v České republice vás budeme informovat.

Samsung Galaxy S7 – videopohled

Zdroje: news.samsung.com

Diskuze ke článku
Anton
Viete cim ma Samsung nastval ??? Ta tapeta co je vsade na fotkach na reklamach bud modra alebo ako vidim teraz aj ruzova ...vobec nieje v telefone ...v ponuke pozadi ....je to len reklama ...hanba ...mne by sa pacila a nemam ju v mojej S 7 ..hmmm zase klamuuuu :-)
Absolon Novak
Absolon Novak
Naposledy upraveno: 20. 4. 2016 20:04
Rozdíl mezi Applem a Samsungem je, že s růžovými verzemi svých produktů každý míří na zcela odlišnou cílovou skupinu.

Apple na vznešené mladé elegantní dámy s distingovaným chováním. http://i.imgur.com/heBC1a7.jpg

Samsung na bukvice. http://i.imgur.com/e6PgH39.jpg
Standa
Něco na těch bukvicích bude :-D Mám doma 3 ženský a žádná růžovej telefon nechce. A ty co mám v okolí taktéž. Vlastně jsem to ještě u nikoho neviděl. Jen v krámě.
Milan
Mohla by vyjit stribrna verze pro evropu a ne nejaka ruzovka

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze