Rozdrtí Samsung konkurenci ve střední třídě? 10. dubna představí nová Áčka

2
Rozdrtí Samsung konkurenci ve střední třídě? 10. dubna představí nová Áčka
  • Očekává se představení hned tří modelů řady Galaxy A
  • Premiéra proběhne 10. dubna, a to například v italském Miláně

Pamatujete na loňský rok a žalostné výkony Samsungu v takřka celém spektru střední třídy? Zdá se, že letos se podobná situace rozhodně opakovat nebude. Již nyní má Samsung na trhu slušně vybavenou novinku Galaxy M20 a prodávat se začal zajímavý Samsung Galaxy A50. Ani s tím se však jihokorejský výrobce nehodlá spokojit a svou řadu Galaxy A zahustí ještě dalšími novinkami. Dnes výrobce oficiálně oznámil, že 10. dubna 2019 představí nové produkty řady Galaxy A.

Spekuluje se, že se oficiálního představení dočká například špičkově vybavený a na hráče zaměřený Samsung Galaxy A90, který má mít displej s malými rámečky a bez výřezu. Čelní kamerka se má vysouvat z těla zařízení. Očekává se také až 8GB RAM nebo čtečka otisků prstů v displeji. Doprovodit jej mají modely Galaxy A40, Galaxy A20 (Galaxy A20e). Tisková konference Samsungu má probíhat v Miláně, Bangkoku a Sao Paulu. Výrobce plánuje také přímý přenos pro zájemce z celého světa.

Diskuze ke článku
Martin
No určitě :D s cenou 17 tisíc rozdrtí leda tak sám sebe a to S10e.
petr dvorak
petr dvorak
Naposledy upraveno: 18. 3. 2019 20:25
Mám A8 a určitě to není špatný telefon. Ale za původní cenu bych ho nekoupil ani omylem. Uvidíme kolik si řeknou za A90. Prý už nemá být vodotěsný.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze