Psaníčko, nebo skládačka? Honor V Purse chce „zpomalit“ rychlou módu

První dojmy
3
Psaníčko, nebo skládačka? Honor V Purse chce „zpomalit“ rychlou módu
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Telefon má fantastickou tloušťku nepřesahující 9 mm
  • Efektní tapety a široká nabídka řetízků a pásků přes rameno z Honoru V Purse dělají unikátní produkt

Jedním z překvapení letošního veletrhu IFA 2023 byla originální skládačka Honor V Purse. Jedná se o zařízení, které má „zpomalit“ tzv. fast fashion neboli rychlou módu, což je možné díky nepřebernému množství tapet, kterými lze Honor V Purse vyšperkovat. V čem je tato novinka unikátní?

Honor V Purse – první dojmy

Ultratenké psaníčko

Třpytivé ornamenty, výrazné barvy a extravagantní řetízky. Pokud máte vše uvedené rádi, budete z Honoru V Purse nadšení. Novinka, která v tomto případě jasně cílí na dámskou část technologických nadšenců, je na první pohled obyčejnou skládačkou s displejem na vnější straně. Při bližším zkoumání a zejména poté, co zabrousíte do systému, zjistíte, že tomu tak docela není.

Honor V Purse

Specifikacemi novinky se výrobce během veletrhu nepochlubil, ostatně v tomto případě, kdy jde jednoznačně o vzhled, to asi ani nevadí. Víme však, že tloušťka ohebného telefonu je dokonce ještě menší než u Magicu V2 s již tak fantastickou tloušťkou 9,9 mm. V případě Honoru V Purse má být tloušťka (pochopitelně ve složeném stavu) menší než 9 mm a má být dokonce ještě tenčí než Samsung Galaxy S23 Ultra, který má v pase 8,9 mm.

Honor V Purse má pak, stejně jako klasická kabelka či psaníčko, nabízet pohled do vnitřního světa každé ženy, alespoň tak tento smartphone prezentuje výrobce. Kromě extrémně nízké tloušťky dále víme, že bude novinka podporovat („překvapivě“) 5G, více podrobností si však zatím Honor nechává pro sebe.

Nepřeberné množství stylů

Způsob, kterým chce Honor omezit trend rychlé módy, spočívá v tom, že Honor V Purse nabídne tolik druhů nejrůznějších tapet (resp. Always-On tapet), řetízků a pásků přes rameno, že uživatelky nikdy neomrzí. Během prezentace jsme tak mohli zahlédnout statické tapety, ale i skutečně působivé pohyblivé alternativy. Stylově například působí tapeta napodobující peří, která je interaktivní. Po přejetí prstu se peříčka rozprostírají do stran. V nabídce však nechybí ani tapeta řetízku (sladěného se skutečným řetízkem, který se připne k telefonu), jenž se efektně natřásá do rytmu chůze majitelky. Množství tapet, jež lze také různě kombinovat mezi dvojicí displejů, je podle všeho obrovské a umožňuje upravit vzhled přesně dle přání.

Cena a dostupnost zůstává s otazníkem

Kolik bude Honor V Purse stát, respektive, kdy se vůbec objeví na trhu, zůstává v tuto chvíli s otazníkem. S největší pravděpodobností se však bude jednat o limitovaný produkt určený pro vybrané trhy, který rozhodně nebude levný a pochopitelně zůstává otázkou i to, jak bude vnější obrazovka odolávat nejrůznějším škrábancům či jiným druhům poškozením. Přeci jen se postupem času ukázalo, že je nejpraktičtější mít ohebný displej „schovaný“ uvnitř konstrukce, jako je to například i u Magicu V2.

Diskuze ke článku
Viktor Čistý
Viktor Čistý
Naposledy upraveno: 1. 9. 2023 17:44
V Purse je 'SUPR' HOVADINA / ČÍČOVINA pro SESTERSTVO ZALOMENÉ PRACKY :D

..při tomto stylu použití, KOLIK MINUT VYDRŽÍ FUNGOVAT ta VNĚJŠÍ SKLÁDAČKA? ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze