První snímek Samsungu Galaxy S IV? Zmizelo tlačítko Home

17

Po několika dílčích spekulací v loňském roce, se začátkem ledna můžeme podívat na první údajnou fotografii očekávaného Samsungu Galaxy S IV. Co nám prozrazuje?

Představení a uvedení do prodeje Samsungu Galaxy S IV je sice v plánu až na dubnové dny, nicméně dle očekávání se o novince budeme střípky informací dozvídat s předstihem. Leden je prvním měsícem, který přináší údajný snímek nové vlajkové lodi. Z něj si můžeme povšimnout, že design příliš nepokročil. Samsungu ostatně nemá důvod současný design nijak dramaticky měnit. Stále se totiž líbí. 4,99 palcový displej se však tentokrát natáhl, kam jen mohl a jistě vás zaujmou velmi tenké okraje kolem něj. Za povšimnutí stojí také absence hardwarové klávesy home, která k telefonům Samsung doposud patřila. Tato skutečnost nahrává tlačítkům přímo na displeji.

Samsung Galaxy S IV: bude takto opravdu vypadat?

Výbava prozatím potvrzena nebyla a pohybujeme se ve spekulacích. 4,99 palcový Super AMOLED displej nabídne rozlišení 1920 x 1080 pixelů. O svižnost operačního systému Android 4.2.1 Jelly Bean zajistí čtyřjádrový procesor Exynos 5450 s taktem 2 GHz. Hodnota paměti RAM se zastavila na 2GB. Herní fanoušky potěší i grafický akcelerátor Mali-T658. Výčet specifikací uzavřeme fotoaparáty. Ten zadní by měl nabídnout 13 megapixelů, přední se spokojí se dvěma megapixely.

Spekulace: Samsung Galaxy S IV: v prodeji v dubnu včetně S Pen?

Líbila by se vám podoba Samsungu Galaxy S IV z výše přiložené fotografie?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
JHZ
A ZAS TEN ODPORNÝ ZELENÝ SUPER AMOLED DYSPLAY....
nepřihlášený
hura hura hura!!

tlacitko bylo to proc jsem si koupil galaxy nexus a ne s 3. druhym duvodem je touchwiz ale to bych dal pryc jinym louncherem

hlavne at ma dotykova tlacitka pod displejem a ne aby kradly prostor na displeji. to mne rozciluje na nexusu
vetsina aplikaci pak ma zpitvoreny pomer stran

Romualdo
Klávesa home na Samsungu je velmi dobrá věc a nejen pro mě, pochvaluje si to spousta lidí.
Super Amoled mi nevadí, mám ho v oblibě, jen by mohl mít trochu více jasu a mohl by mít lepší čitelnost na slunci.
Info o nástupci Galaxy S3 bude pro mě věrohodné, až bude oficiálně potvrzené, jinak to bude jako loni....
doktor
Pokud zmizne tlačítko home, tak v tom případě nechápu,tak velký prostor pod displayem..mimochodem toto tl. má obrovskou výhodu hlavně v zimě.. Zvednete tím příchozí hovor i v rukavicích

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze