Prohlédněte si, jak vypadá Samsung Galaxy Round naživo

7

Dnes představený Samsung Galaxy Round určitě bude patřit mezi hodně diskutovaná zařízení. Nabízí totiž zakřivený displej, přičemž prohnuta je kratší strana, a telefon tak vypadá na dnešní poměry dosti zvláštně. Jak působí naživo, si můžete prohlédnout v jednom z prvních hands-on videií.

Samsung Galaxy Round

Samsung dozajista ví, že dnes nejednomu fanouškovi mobilních technologií způsobil nezadržitelné kroucení hlavou. Čerstvě představený Galaxy Round totiž opravdu nepatří mezi obyčejná zařízení. Pokud vás tento model zaujal, určitě byste neměli přehlédnout naše podrobné preview. Ještě před tím si ale udělejte chvilku, v klidu se usaďte a pozorně sledujte. Takto totiž vypadá Galaxy Round ve skutečnosti. Pod videem potom najdete technické specifikace. Jak se vám telefon líbí?

Technické parametry Samsung Galaxy Round

Kompletní specifikace
Konstrukce151,1 × 79,6 × 7,9 mm, 154 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 5,7" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát13 Mpx (4 128 × 3 096), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 800 MSM8974, CPU: 4×2,3 GHz, GPU: Adreno 330
PaměťRAM: 3 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.3
Akumulátor2 800 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnost, 19 000 Kč

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Šimon Vobruba
Šimon Vobruba
Musim rict, ze ve videu "nazivo" to zdaleka neni takova zmena proti normalnimu mobilu, jako na fotkach. Tady vypada to prohnuti jenom tak kosmeticky a vic u kraju, nez na prostredku. Na fotkach a renderech to maji udelane, jak kdyby by to bylo div ne do praveho uhlu.
Selvin
V časech 0:07, 0:25 a 0:28 jsou krásné záběry na "dokonale doléhající" zadní kryt :D Já nevím jak oni, ale před natáčením videa bych se jej snažil co nejlépe nasadit/domáčknout, pokud to samo není už chyba přímo z výroby. Jinak stále nějak nevidím přínos této novinky, ale hádám,že Ťamťung za chvíli přijde i s 3D displejem na mobily :D
gejza
Hmm.nic moc :)a este k tomu ze zase vidime ten obicajni,lacni polikarbonat -FUJ to je HNUS
pipek
asi bychom se měli zeptat Samsungu - co to vlastně je ? jakási mírně zaoblená kolébka ? už vidím, jak si s tím lidi hrajou na stole - jako se hráli krabičky od sirek, na kterou stranu to dopadne, podle toho máš body................využití tedy aspoň na hraní - ostatně jak je už pro korejské výrobky zvykem, když už se to nedá pořádně používat. A aby mne někdo tady nechtěl peskovat, že haním korejské výrobky , tak z druhé strany taková KIA nemá chybu........zatím.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze