Mezi spoustou novinek od OnePlus bude i Nord 4. Víme, jak bude vypadat

aktualizováno
1
Mezi spoustou novinek od OnePlus bude i Nord 4. Víme, jak bude vypadat
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Představit by se měl telefon Nord 4 s celokovovým tělem
  • Ve hře jsou i nové hodinky a bezdrátová sluchátka
  • Premiéra proběhne 16. července v italském Miláně

Aktualizováno 9. 7. 2024

OnePlus Nord 4 se oficiálně představí přesně za týden, tedy 16. července, avšak s předstihem se můžeme podívat na to, jak by nová kovová novinka měla s největší pravděpodobností vypadat. Tiskově vypadající rendery přinesl server androidheadlines.com. Spatřit tak můžeme zařízení s plochým displejem a kombinací dvou barevných odstínů.

OnePlus Nord 4

Původní informace z 5. 7. 2024

OnePlus oznámilo, že se připojí k letním premiérám nových produktů. Rovnou také naznačuje, že se najdou tací, kteří pochybují o tom, že by dnes, v době 5G, bylo možné vyrobit výkonný smartphone v kvalitním kovovém těle. Zdá se tak, že výrobce naznačuje jisté prvky výbavy novinky. Ostatně i samotná pozvánka na tiskovou konferenci, která proběhne 16. července od 15:00 hodin v italském Miláně, je zhotovena na pomyslné kovové ploše. Dalším důkazem může být také téma fotografií pro měsíc červenec, které dle oficiálních kanálů na sociálních sítích zní "kov".

OnePlus
Oficiální podoba pozvánky OnePlus na nadcházející tiskovou konferenci

Jak informuje gsmarena.com, s největší pravděpodobností se dočkáme představení telefonu OnePlus Nord 4. Nepůjde však o kompletně nový telefon, neboť se má jednat o přeznačený model OnePlus Ace 3V, který byl v Číně odhalen již na jaře. Pakliže by to tak skutečně bylo, známe v podstatě kompletní výbavu, neboť jsme si model Ace 3V již představili. Ve zkratce můžeme zmínit 6,74" AMOLED displej s jemným rozlišením, moderní procesor Snapdragon 7+ Gen 3, 50megapixelový hlavní fotoaparát s optickou stabilizací obrazu nebo velmi rychlé 100W drátové nabíjení.

Kromě nového telefonu se mají představit chytré hodinky OnePlus Watch 2R, které mají být jakousi odlehčenou verzí hodinek OnePlus Watch 2. Výčet novinek pak mají uzavřít bezdrátová sluchátka OnePlus Buds 3 Pro.

Diskuze ke článku
prof. Antonín Lejsal
Já nemám s OnePlus dobré zkušenosti.
Konkrétně s NORD.
Nemluvě o tom jak potopili původní nadstavbu OxygenOS.
Fúzí společností Oppo a OnePlus přešli na jednotný kód s ColorOS od Oppo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze