Připravuje se Samsung Galaxy J1: kompaktní nižší třída

8

Jihokorejský Samsung od příštího roku zřejmě razantně obmění styl pojmenovávání modelů napříč svým portfoliem. Dočkáme se také nové řady Galaxy J, ve které budou modely spíše nižší třídy. To dokazuje údajně chystaný zástupce Galaxy J1 s 4,3palcovým displejem.

Samsung již letos na podzim odhalil novou řadu Galaxy A a spekuluje se o řadě Galaxy E. Nyní se objevily informace také o řadě Galaxy J, konkrétně prvním modelu Galaxy J1. Ten v kompaktním těle o rozměrech 129 × 68 × 8,9 milimetrů a hmotnosti 123 gramů nabídne 4,3palcový displej s rozlišením 800 × 480 pixelů. V případě procesoru bude nasazen čtyřjádrový Marvell PXA1908 s taktem 1,2 GHz, kterému bude nápomocen 1 GB RAM. 4GB interní paměť bude rozšiřitelná paměťovými kartami.

Prostředí obstará operační systém Android ve verzi 4.4 KitKat a známá je také kapacita baterie, která činí 1 850 mAh. Již nyní je jasné, že chystaný model bude cílit na méně náročné uživatele, a očekává se proto také nízká cena. K představení by mělo dojít zkraje roku 2015.

Zdroje: sammobile.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Toto som nikdy nechápal. Ako môže výrobca dať do ešte nepredstaveného modelu už teraz starý android...
Daniel Kmec
Daniel Kmec
Honza
A co to má za smysl toto vyrábět nanovo když telefony s těmito parametry už v nabídce mají,je to pořád dokola stále stejná písnička.Jeden a ten samý model na deset způsobů a určitě to bude mít zase ten pěti megový foťák co v těchto modelech mají už dva roky.
No
Sámsung je odporná značka a nepomůže jim ani tolik nových modelových rad kolik ma abeceda pismen. Proste Samsung nikdy. SG3 stacil

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze