Překvapí Samsung? Skládací Galaxy Fold se objevuje na obrázcích

Překvapí Samsung? Skládací Galaxy Fold se objevuje na obrázcích
  • Skládací Samsung je nadále ve hře, naznačují to nově uniklé rendery
  • Výbavu bude z velké části přebírat od Galaxy S10+
  • Rozložený displej nabídne úhlopříčku 7,3 palce, sekundární poté 4,8 palce

Za několik málo okamžiků začne tisková konference Samsungu, na které se primárně představí trojlístek Galaxy S10. Nadále se však spekuluje, že má Samsung v rukávu onen bájný skládací telefon. Poslední spekulace přinesly dva nové rendery a potvrzení názvu Galaxy Fold. Pojďme se na ně nejprve podívat.

Samsung Galaxy Fold – možná podoba

Jak můžeme vidět, telefon vsadí na skládací konstrukci. Vně bude menší displej s úhlopříčkou 4,8 palce, zatímco po rozevřené zařízení se vám odhalí 7,3palcový panel. Výbava bude z velké části vycházet ze Samsungu Galaxy S10+. Počítat bychom měli s procesorem Snapdragon 855, až 12GB RAM a 1TB interní pamětí. Systém zajistí Android 9.0 Pie a baterie má mít kapacitu 4 400 mAh. Také fotoaparáty nemají zklamat. Zadní strana má oslnit trojitým fotoaparátem, zatímco u velkého displeje se má nacházet duální čelní kamerka (10 + 8 megapixelů). Duální čelní snímač je viditelný i na uniklém renderu.

Výrobce prozatím vůbec nic nepotvrdil, a nelze tak s jistotou říci, zda jsou uniklé obrázky pravé. Vše Samsung odhalí až během tiskové konference.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze