Samsungy Galaxy S10 již večer na mobilenet.cz. Přímý přenos i první dojmy

19
Samsungy Galaxy S10 již večer na mobilenet.cz. Přímý přenos i první dojmy
  • Samsung dnes představí novinky řady Galaxy S10
  • S největší pravděpodobností dojde na tři velikostí se lišící modely
  • Přímý přenos tiskové konference startuje ve 20:30
  • Ve stejný okamžik se můžete těšit na podrobné první dojmy a videopohled

Velký den pro Samsung se přiblížil. Již dnes večer dojde k představení novinek s logem jihokorejského výrobce. Únorový termín je již léta rezervovaný pro modely řady Galaxy S a ani letošek nebude výjimkou. Vůbec poprvé se však s takřka absolutní jistotou dočkáme tří variant, které se budou lišit velikostí displeje. Tisková konference začíná ve 22:00 hodin středoevropského času a jak je u Samsungu dobrým zvykem, bude přenášena živě pomocí videostreamu. Přenos bude dostupný i na oficiálních stránkách výrobce.

Samotná tisková konference probíhá v americkém San Franciscu. Redakce mobilenet.cz se však s novými Samsungy již měla možnost podrobně seznámit. Co to znamená? Budeme vám moci naservírovat podrobné první dojmy už dnes večer ve 20:30 hodin středoevropského času. Očekávejte však mnohem více obsahu, a proto rozhodně nezapomeňte sledovat mobilenet.cz, aby vám neunikla žádná podstatná informace.

Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Diskuze ke článku
Tomáš
Bůh spatří světlo světa! :-D
Lukáš
Bude to provar a tak nějak doufám, že míra trapnosti zůstane při představování v únosné míře. Samsung mám rád, ale zaslouží facku za ten děravý displej. Jako majitel S9 jsem byl rád, že se vyhýbají tomuto ubohému trendu a oni udělají tohle. Hnus a ve svém okolí neznám nikoho kdo by si to koupil. Když to porovnám, tak to vypadá skoro tak nekvusně jako poslední iphony. U těchto zařízení už nelze mluvit ani o designu a na tom já si bohužel dost zakládám.
Mara Studna
Mara Studna
Souhlasím s Lukášem,také se mi nelíbí výřez v displayi,či vrtaná díra kvůli přední kameře.Proto se Těším na Novou XZ4 od Sony,tam je vše řešeno v elegantním tenkém rámečku a vypadá to velmi pěkně.
Grom51
Radeji prikoupim Iphone 7 do zalohy ted za 5 tisic

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze