Přehrávač VLC se brzy vrátí na systém iOS

6

Oblíbený přehrávač všemožných video souborů, VLC Player, se po malé pauze opět vrátí do obchodu AppStore. Oznámili to samotní vývojáři, kteří uvedli, že pozdržení způsobily vánoční svátky.

Přehrávač VLC zná patrně skoro každý. Jde o velice schopnou aplikaci, která slouží k přehrávání video souborů nespočtu formátů. V podstatě při běžném využívání nenarazíte na video, které byste nepřehráli. Proto je aplikace tak oblíbená a žádaná. Běžně je k dispozici na Android a ve fázi testování se nachází verze pro systém Windows Phone 8.1. Nějakou dobu byla k dispozici také verze pro iOS. Ta však byla kvůli licenčním problémům z obchodu Appstore loni odstraněna.

Dobrou zprávou je, že ne na trvalo a brzy se VLC přehrávač vrátí. Na oficiálním fóru VLC byla oficiálně publikována informace, že se VLC do obchodu s aplikacemi vrátí již začátkem roku 2015. Vývojáři to údajně chtěli stihnout dříve, avšak v období vánočních svátků nefungovala služba iTunes Connect a nebylo tudíž možné aplikaci vydat.

Stáhnout VLC Player

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Lukáš
S tím mě tak naštvali, když jsem udělal restore a pak zjistil, že na obchodě už není, že jsem musel udělat JB a hodit ji do ipadu ručně. pro mě je to nepostradatelná aplikace, bez které nedám ránu :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze