Pouze pro naše čtenáře! Získejte bezdrátová sluchátka Jabra za nejlepší cenu

Pouze pro naše čtenáře! Získejte bezdrátová sluchátka Jabra za nejlepší cenu
Fotografie: Jabra
  • Ve spolupráci s obchodem Mobil Pohotovost jsme pro vás připravili slevu na vybraná čistě bezdrátová Bluetooth sluchátka
  • Jabra Elite 75t i Elite 75t Active můžete získat s výraznou slevou
  • Stačí zadat slevový kód v průběhu procesu objednávky

Pokud jste přemýšleli o pořízení čistě bezdrátových sluchátek a Apple ani Samsung vás neláká, určitě jste již zaznamenali sluchátka Jabra, konkrétně modely Elite 75t a Elite 75t Active. Ty lze standardně pořídit za ceny okolo 5 tisíc korun, díky naší akci a spolupráci s Mobil Pohotovostí se ale můžete dostat na sumy mnohem zajímavější. S nákupem však neotálejte, nabídka platí pro 20 nejrychlejších z vás, přičemž od každého typu je k dispozici pouze 10 kusů.

Jabra Elite 75t Jabra Elite 75t Active
Aktuální cena 4 690 Kč 5 190 Kč
Cena po slevě 3 752 Kč 4 152 Kč

A proč nabídky vlastně využít? Jabra si dala na čistě bezdrátových sluchátkách záležet. I na tom, aby skvěle padla do uší. Model Elite Active 75t byl navržen speciálně pro aktivní životní styl. Díky krytí IP57 je plně vodotěsný a odolný vůči potu, takže vám nic nebrání v běhu bouřkou nebo intenzivním tréninku v tělocvičně. Užít si můžete až 7,5 hodin nepřetržitého používání, v kombinaci s nabíjecí jednotkou pak až 28 hodin. Nabíjecí jednotka je přitom extrémně kompaktním zařízením s výkonnými magnety, které drží pecková sluchátka na místě a nabíjí se přes USB-C. Model bez přídomku Active nabízí stejně kvalitní poslech s certifikací odolnosti IP55.

Jabra akce - MP.cz
Slevový kód „mobilenetjabra155“ je nutné vložit v košíku

Jak slevu získat?

  • na stránkách Mobil Pohotovosti si vyberte sluchátka – Jabra Elite 75t (titanově černá a zlatobéžová), případně Jabra Elite 75t Active (modrá a šedá)
  • Slevu uplatníte zadáním slevového kódu mobilenetjabra155 v průběhu objednávkového procesu, sleva je platná pouze při nákupu přes e-shop
  • Sleva platí pro prvních 20 zájemců – 10× Jabra Elite 75t, 10× Jabra Elite 75t Active

Ať vám už žádná sleva neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!