Potvrzeno: Samsung představí své novinky 13. srpna v New Yorku

Již několik týdnů kolující spekulace o změně termínu při představení klíčových novinek Samsungu, se nyní oficiálně potvrzují. Jihokorejský výrobce už nespoléhá na berlínskou IFU, ale své hlavní trumfy ukáže o něco dříve. Konkrétně 13. srpna v New Yorku.

Po několik let platilo nepsané pravidlo, že veletrh IFA je v hledáčku Samsungu, který na něm představoval novou generaci svého modelu řady Galaxy Note. To se velmi pravděpodobně letos změní. Samsung totiž zveřejnil pozvánku na klíčovou akci TheNextGalaxy, která proběhne již 13. srpna 2015 v americkém New Yorku. A právě na této akci je očekáváno představení nového modelu Galaxy Note 5 a spolu s ním bychom se měli dočkat také modelu Galaxy S6 edge Pro.

Samsung

Pokud nás čtete pravidelně, jistě již o obou novinkách víte z našeho průběžně aktualizovaného článku. Změna místa tiskové konference může být vodítkem ke spekulaci, která tvrdí, že se Galaxy Note 5 nechystá vstoupit na evropský trh. Naopak s modelem S6 edge Pro bychom se u nás setkat měli. Vše se však dozvíme za zhruba dva týdny. Tisková konference začíná v 11:00 newyorského času. U nás budeme začátek sledovat od 17:00.

Zdroje: plus.google.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze