Pořiďte si vlajkovou Motorolu Edge 40 Pro za překvapivě nízkou cenu

Pořiďte si vlajkovou Motorolu Edge 40 Pro za překvapivě nízkou cenu
Fotografie: Mobil Pohotovost

Nejrychlejší procesor, nejrychlejší nabíjení i nejrychlejší displej. Motorole se v poslední době daří produkovat vskutku zajímavé telefony a nová vlajkovka Edge 40 Pro je toho ukázkovým příkladem. Nejenom, že se jedná o nejrychlejší telefon od Motoroly, ale také o silného konkurenta s překvapivě nízko posazenou cenovkou. Ode dnešního dne je v prodeji i v Česku a u Mobil Pohotovosti ho koupíte ještě o další dva tisíce výhodněji.

Motorola Edge 40 Pro je po všech stránkách skvěle vybavený telefon, ovšem tím nejzajímavějším prvkem na něm je jednoznačně displej. Jde totiž o 6,65“ pOLED panel s úctyhodnou obnovovací frekvencí 165Hz, podporou Dolby Vision a především se skutečně tenkými, takřka až nulovými, rámečky.

Motorola Edge 40 Pro

Na zádech telefonu se pak vyjímá 2 x 50Mpx fotoaparát doplněný o 12Mpx snímač pro portréty. Uvnitř tiká vlajkový procesor Snapdragon 8 Gen 2, kterému sekunduje 12GB RAM. A opomenout nesmíme ani ultrarychlé 120W nabíjení, zvýšenou voděodolnost IP68 či štědré 256GB úložiště pro data.

Motorolu Edge 40 Pro můžete pořídit buďto v černé nebo modré variantě. Cena je vzhledem ke špičkové výbavě posazena překvapivě nízko a ještě levněji ji koupíte u Mobil Pohotovosti. Jedině tam totiž získáte dvoutisícový bonus, takže vás Edge 40 Pro vyjde jen na 19 599 Kč (běžně 21 590 Kč). A kromě toho na vás čeká ještě 3letá záruka zdarma.