Populární Instagram dorazil na tablety a počítače s Windows 10

4

Jedna z nejpopulárnějších sociálních sítí současnosti, Instagram, se dostává jako oficiální aplikace do obchodu Windows Store. Nejvíce si ji užijí majitelé tabletů se systémem Windows 10, k dispozici je však i na PC.

Instagram

Už letos na jaře vyšla aplikace Instagram pro Windows 10 Mobile. Používat ji nicméně mohli pouze uživatelé mobilních telefonů. Majitelé jiných zařízení s Windows 10 měli smůlu. Tento stav platil až dodnes. V obchodě Windows Store se oficiálně objevuje aplikace Instagram. K dispozici je kompletní paleta funkcí, kterou můžete znát ze svého mobilního telefonu. Můžete si prohlížet profily, fotografie, ale také Instagram Stories, o jejichž oblibě jsme vás minulý týden informovali.

Instagram – verze pro Windows 10

Nahrávání a úprava fotografií je nicméně možná pouze na tabletech, případně počítačích s dotykovým displejem. Pokud vám dotykový displej chybí, nebudete mít tuto možnost přístupnou. Prostředí aplikace je vlastně velmi podobné klasickému webovému rozhraní. Po vydání Instagramu na tablety s Windows 10 se mezi čekající uživatele nadále počítají vlastníci iPadů. Ti si totiž stále musí vystačit pouze s aplikací primárně určenou pro iPhony.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: blog.instagram.com, theverge.com

Diskuze ke článku
chuck
Kdo tuhle sračku používá? Jasně Fuckbook ovce!
ANO
Prosimvas, co je to za bullshit? Podle vseho jde o univerzalni aplikaci, proc by teda melo byt nejake omezeni na pouze dotykovy displej??? Ani se mi nechce to instalovat a registrovat se, abych to vyvratil ...... ma to nekdo? Nebo to mam fakt zkouset? Jinak je dost tristni, ze uz najare to nezpristupnili i na desktopove windows, kdyz je to univerzalni aplikace. Sakryz, kdyz jsou to takovi pitomci, tak me cervicek nahlodava, ze si fakt explicitne mohli dat tu praci, aby z nedotykovych zarizeni neslo nahravat (neco na zpusob if (not touch) fileselectdialog.hide ....).
Xwert Is
Xwert Is
Nejde mi to podobne ako FB, Messenger hneď spadnú ani sa nezapnú neviem čo s tým majú ale sťažuje sa na to plno ľudí na internete očividne niečo nedorobili ako sa má...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze