Podívejte se, jak kvalitně fotí nové HTC 8X

4

Kvality hlavního fotoaparátu připravovaného smartphonu HTC 8X s Windows Phone 8 se rozhodně nezapřou, jak kvalitně ale fotí přední kamerka? V nedávném rozhovoru s Anthony Rutterem na oficiálním HTC blogu bylo možné spatřit také první ukázku práce přední kamery. A ta vůbec nevypadá špatně.

Jak jistě víte z našeho preview, přední kamera má rozlišení 2,1 Mpx se světelností f/2.0. Výrobce však fotoaparátu přidal především schopnost pořizovat širokoúhlé fotografie, konkrétně má záběr až 88 stupňů snímané scény. Důvodem je prý prostý fakt, že spousta lidí používá přední kameru pro focení sebe, případně celé skupiny přátel a větší záběr se tedy rozhodně hodí. Nemůžeme jinak, než souhlasit.

První fotografie patří přední kamerce, ostatní zadnímu fotoaparátu

TIP: Nezapomeňte na preview HTC 8X.

První fotografie bohužel není v maximální velikosti, takže celkovou kvalitu nelze opravdu poznat, rozhodně je však vidět širší záběr bez jakýchkoliv zkreslení. HTC tedy podle prvních indicií odvedlo skvělou práci, což se dá říci i o zadním fotoaparátu. Z něj bylo možné před pár dny vidět zkušební snímky, které patří mezi to nejlepší, minimálně tedy v kategorii zařízení s Windows Phone 8. Však se podívejte sami.

Zdroje: blog.htc.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
ZD3ND4
No teda nic moc
Jakub
Nokia Lumia 920! :p)
honza
Fotí dobře..hateři ..
Vlastimil
Prostě HTC je super. Můj One X také podává skvělé výsledky. Kdo chce může se podívat: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=532916040058629&set=pb.100000207126243.-2207520000.1349450644&type=1&theater
Já jsem spokojen. Hodně jsem srovnával s mím starým DHD a musím uznat je to velký pokrok.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze