Podívejte se, jak fotí nepředstavený Google Nexus 10

2

Vypadá to, že už se Google ani nesnaží skrývat fakt, že připravuje další tablet z řady Nexus, prozatím pojmenovaný Nexus 10. Vic Gundotra z Googlu totiž na své profilu v síti Google+ odhalil dva snímky, pořízené právě novým Nexusem.

Fotografie v EXIF informacích obsahují model Google Nexus 10. Již nějakou dobu se však mluví o tom, že bude tablet vyroben opět externě. Zatímco Nexus 7 měl na svědomí Asus, Nexus 10 by měl vyrobit Samsung.

Oba snímky disponují rozlišením 2048 x 1536 pixelů, což odpovídá 3,1 Mpx fotoaparátu, je ale dost možné, že byly fotografie zmenšeny. Prozatím tedy nelze soudit, jakým rozlišením bude fotoaparát Nexus 10 disponovat. Ale vzhledem k tomu, že Nexus 7 nemá žádný zadní fotoaparát a Google se opět bude možná snažit držet cenu při zemi, je možné, že fotoaparát bude opravdu fotit maximálně 3Mpx snímky. Podle fotografií vypadá nadějně i kvalita. Doufejme, že se vše dozvíme na brzké akci Googlu, a to už toto pondělí, kdy Google představí nový Nexus telefon, Android 4.2, zřejmě Nexus telefon a právě model Nexus 10.

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
qwert
A co google glass? To by mě zajímalo víc.
qwert
A co google glass? To by mě zajímalo víc.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze