Podívejte se, jak fotí a natáčí Samsung Galaxy Nexus

1

Dlouho očekávaný nástupce prvního Nexusu, Samsung Galaxy Nexus, je konečně tu. Ačkoliv nepřinesl některé vlastnosti, které se od něj čekaly, stále se jedná o velmi přitažlivý kousek se skvělými specifikacemi. My se ale tentokrát zaměříme na fotoaparát a jeho schopnosti.

V dnešní době totiž klasických 5 MPx už nikoho neohromí, my ale naštěstí víme, že se kvalita fotoaparátu poměřuje i mnoha jinými faktory, jako je velikost senzoru, kvalita čočky a samozřejmě samotným softwarem.

Z prvního pohledu jsou výsledné fotografie dost dobré, alespoň tedy za předpokladu, že narazíte na dobré světelné podmínky. V tmavějších místech totiž nový Nexus lehce ztrácí, na druhou stranu mu nedělá problém rychlý přechod mezi interiérem a exteriérem, podání kontrastu a barev je taktéž slušné. Přibližně stejně je na tom i natáčené video, které působí občas lehce rozmazaně, ale z konečného hlediska obstojně.

TIP! Přečtěte si více o nově odhaleném přístroji Samsung Galaxy Nexus.

Je ještě brzy vynášet finální verdikt, na to si budeme muset počkat na nejnovější build, avšak již teď můžeme konstatovat, že fotoaparát přístroje Galaxy Nexus nikoho neurazí. Pokud tedy nepatříte mezi nažhavené fotografy.

Zdroje: phonearena.com, engadget.com

Diskuze ke článku
Daffson
No, fotky docela obstojný, ale video řekl bych nic extra. Stále se to klepe jako ratlík. V tomhle je přeci jenom iP4S o hodně velký kus vpředu. Stabilizace obrazu dělá své. Nejsem si jist zda SGN ji má také ale nevypadá to tak. I když musím uznat že je to lepší než třeba na SGSII. Oproti tomu třeba proklamovaná stabilizace na Razru to je totální katastrofa. Obraz jako kdyby tak podivně plaval. a nebyl schopný se vůbec ustálit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze