Po Netflixu začal v ČR nově působit také Amazon Prime Video

7

Služeb pro on-line přehrávání filmů, seriálů a pořadů nadále přibývá. Velkým hráčem je také Amazon. Ten právě dnes oznámil, že se jeho služba Prime Video dostává do dalších 200 zemí a na seznamu nechybí ani Česká republika.

Amazon Prime Video

O službě Amazon Prime Video jste možná v poslední době hodně slyšeli. Právě zde totiž probíhají premiéry nového pořadu The Grand Tour, za kterou stojí známá trojice Jeremy Clarckson, Richard Hammond a James May, kteří ještě loni moderovali britský automobilový pořad Top Gear. Doposud nebylo zcela jednoduché a legální se k dílům dostat. To se však nyní mění. Amazon Prime Video je nově dostupné i na českém trhu za zaváděcí cenu 2,99 euro, která platí každý měsíc v průběhu prvního půl roku. Prvních sedm dní má uživatel na vyzkoušení zdarma.

TIP! Netflix zavítal i do České republiky. Jaké jsou ceny a podmínky?

Amazon Prime Video

Přístup ke službě je umožněn skrze aplikaci pro Android, iOS či tablety od Amazonu. Vlastní aplikaci má Amazon také v chytrých televizích od LG a Samsungu. Pokud žádným takovým zařízením nedisponujete, můžete vše sledovat on-line skrze webové stránky. Amazon všem předplatitelům dále umožňuje stahovat pořady do mobilních zařízení k pozdějšímu přehrání offline. Jistou překážkou může být, že kromě chybějícího českého dabingu musíte zapomenout i na české titulky. Ty jsou k dispozici pouze v angličtině, francouzštině, italštině, portugalštině a španělštině.

Stáhnout Amazon Prime Video

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: phx.corporate-ir.net

Diskuze ke článku
kvok
3 eura měsíčně jsou krásná cena, nicméně pokud pro vaši televizi (nebo nějakou přídavnou krabičku) není aplikace, tak je stejně pohodlnější si ten film nebo seriál stáhnout a pustit z flashky /DLNA, než se babrat s propojováním PC a TV.
Mishack
Good, good! :) Bohuzel appka zatim nema podporu pro Chromecast, coz je IMHO obrovske minus.
failed
Brzy zapadne, podobně jako vyhypovaný netflix.
Tomas Vyskocil
Tomas Vyskocil
Nabidka bohuzel neni tak velka, jak by se sluselo http://filmtoro.cz/filmy/amazon/ necelych 300 titulu. Cena je hodne zajimava, takze doufejme, ze bude pribyvat titulu :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze