Pevnému internetu od T-Mobile nově pomůže také LTE

11

Pevné připojení k internetu nabízejí také čeští mobilní operátoři a T-Mobile rozhodně není výjimkou. V současnosti operátor přikročil k zásadnímu rozšíření dostupnosti této služby. Vše díky pokrytí sítí LTE, pomocí které dostane signál i do dalších lokalit.

T-Mobile logo 2016 - 720

T-Mobile rozšiřuje pokrytí svého pevného internetu na minimálně 97 % domácností v České republice. Ke stávajícímu připojení pomocí technologie xDSL totiž přidává i možnost připojení přes LTE. Díky vysokému pokrytí touto mobilní sítí nyní T-Mobile dokáže poskytovat rychlý pevný internet i v místech, kde to dříve nebylo možné (například kvůli pomalému/chybějícímu xDSL). Uživatele pak dozajista potěší navýšení rychlostí. Maximální rychlostí pro stahování činí až 100 Mbit/s.

TIP! T-Mobile v loňském roce zpětinásobil počet LTE-A vysílačů

datový limit rychlost download/upload cena
Pevný internet 20 neomezený 20/5 Mbit/s 399 Kč* / 549 Kč
Pevný internet 50 neomezený 50/15 Mbit/s 499 Kč* / 649 Kč
Pevný internet 100 neomezený 100/25 Mbit/s 599 Kč

Poznámka: * U xDSL připojení platí snížená cena jen pro zákazníky, kteří mají u T-Mobile hlasový tarif, či si jej pořizují.

Pakliže projevíte o službu zájem, operátor vám automaticky vybere nejvhodnější technologii pro vaší lokalitu. Pokud jsou dostupné obě technologie (xDSL i LTE), padne volba na tu, která v daném místě poskytuje vyšší kvalitu připojení. V případě nejvyššího tarifu Pevný internet 100 zajišťuje připojení výhradně síť LTE.

Pevný internet

Připojení pomocí LTE je vždy spojeno s pevnou instalací v místě a díky externí anténě dokáže zákazníkům zajistit velmi kvalitní a stabilní signál i na velkou vzdálenost. Při uzavření smlouvy na 24 měsíců stojí odborná instalace včetně nastavení služby pouze 1 Kč.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Petr
Platí nabídka LTE i pro firmy? Máme nepoužitelně pomalé ADSL, tohle by byla cesta.
Pesedm
To je celkový blábol. Buď si někdo pořídí pevný nebo LTE Internet.
T-Mobile vytváří nový produkt, který už dávno vlastně je.
Ale jako reklama dobrý.
Arny2
Chtel bych mit v telefonu neomezeny data za rozumny peniz. Zajimalo by me, kdy to operátoři budou nabízet
Martas
To uz davno funguje psalo se o tom v novinach za 600kc neomezene data pres polsky T mobile

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze