Oppo oznámilo limitovanou edici modelu N1 s Cyanogenmodem

Úspěšný výrobce mobilních telefonů Oppo při představení své nejnovější vlajkové lodi přislíbil jak plnou, a hlavně oficiální, podporu ROM Cyanogenmod, tak verzi tohoto zařízení s Cyanogenmodem již předinstalovaným. Nyní se sliby stávají skutečností a míří k nám limitovaná edice tohoto velmi výkonného modelu s právě Cyanogenmodem v hlavní roli.

Oppo N1, jak zní název tohoto telefonu, má vcelku velké množství nejrůznějších vylepšení, o kterých jste se mohli dočíst v našem preview. Při představení byla přislíbena zmiňovaná limitovaná edice tohoto telefonu s předinstalovanou alternativní ROM Cyanognmodem. Pokud tápete, co alternativní ROM vlastně je, můžete si doplnit mezery naším článkem, který se touto problematikou zabývá.

Oficiální fotografie Oppo N1

Všechny novinky, kterými dispnuje klasický model N1, zůstanou zachovány i v této edici, stejná zůstane i cena. Start prodeje v České republice či na Slovensku je ale nejistý. Pokud se sem vůbec dostane klasická verze, s touto limitovanou edici to bude zřejmě ještě nejistější. Potenciální zákazníci si musí připravit zhruba 13 000 Kč, respektive 520 Euro. Cena je sice o něco vyšší, než bychom očekávali od čínské společnosti, výbava je ale skutečně špičková.

Zdroje: m.gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze