OnePlus připravuje telefon s operační pamětí, kterou většinou nemají ani herní PC

7
OnePlus připravuje telefon s operační pamětí, kterou většinou nemají ani herní PC
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • OnePlus Ace 2 Pro má být poháněno čipovou sadou Snapdragon 8 Gen2
  • Nabídne 24GB RAM a 1TB úložiště

Jak informuje playfuldroid.com na základě čínského zdroje, OnePlus, které založil Pete Lau a Carl Pei, pravděpodobně již brzy uvede nový telefon Ace 2 Pro s čipovou sadou Snapdragon 8 Gen2. Zařízení se podařilo zachytit v testu AnTuTu, který odhalil ohromující 24 GB RAM a 1TB úložiště.

Také se spekuluje o tom, že mobil přijde s Androidem 13 a pravděpodobně i nadstavbou ColorOS 13.1. Telefon má využívat LPDDR5X RAM a úložiště typu UFS 4.0. Očekává se, že bude vybaven také 120Hz displejem, 50megapixelovým primárním fotoaparátem Sony IMX890 s OIS a baterií o kapacitě 5 500 mAh, která bude podporovat nabíjení výkonem 150 W.


Představení se očekává už tento měsíc (možná po boku očekávané skládačky OnePlus Open), ale je pravděpodobné, že na globální trhy smartphone dorazí až v prvním čtvrtletí roku 2024 pod názvem OnePlus 12R.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Herní PC mají většinou 32GB.
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Na regulerne plnohodnotnou praci s windows je pouzitelne PC s 4GB ..... na detske appky na androidu 24GB? To je fakt tezce dojebany system ...... kdyz si vemu, ze na S22 mam, ted nevim, aspon 8GB a neudrzi v pameti zapnute aplikace dyl jak pul hodiny, tak me to obcas celkem pobavi.
babatko
babatko
v notebooku mam 40 GB RAM a na desktope 64 GB RAM.
ani jedno nie je vyslovene herny pocitac.
Marek Jelínek
Marek Jelínek
Naposledy upraveno: 6. 8. 2023 14:36
To máte v noutu 32+8 GB ram? zajímavé řešení.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze