OnePlus One nabídne bambusový zadní kryt

5

O „zabijákovi vlajkových lodí“ se toho v poslední době namluvilo více než dost a zdá se, že tato bouře nehodlá jen tak utichnout. Chystá se totiž další zajímavé příslušenství, ve kterém nesmějí chybět ani výměnné kryty. První z nich je vyroben z bambusu.

Výměnné kryty patřily dříve mezi velice populární příslušenství pro mobilní telefony, díky kterému jste si mohli svůj telefon sladit s prakticky jakýmkoli kusem oblečení. Jak se ale telefony změnily na přenosné počítače s dotykovou obrazovkou, jsme obvykle odkázání jen na výběr z několika základních odstínů.

OnePlus One
Nestačí vám černá nebo bílá? Žádný problém...

Ať už je OnePlus One opravdový hit sezóny, anebo ne, společně s ním by se mohla tato móda vrátit. Do prodeje se totiž dostávají výměnné kryty určené pro tento model, přesněji řečeno zadní skořepiny. První exemplář je vyroben z bambusu, což kromě přírodního vzhledu přinese i daleko lepší pocit při dotyku.

Tento kousek si můžete pořídit už brzy za 39 euro (cca tisíc korun), zatímco běžné polykarbonátové kryty budou stát 25 € (necelých 700 korun). Postupem času by se měly objevit i další varianty, například kevlarový kryt (skutečně vyrobený z kevlaru) anebo s povrchem z džínoviny.

Zdroje: phandroid.com, engadget.com

Diskuze ke článku
004
Pro metrosexualy, buzny a ruzove pipinky to bude dobre. V nabidce mi ale chybi kryt z ryze nebo obili.
Sprosté nápady
Ja by som ocenil, keby smartphony začali naťahovať do predkožiek. Pretože kov ako luxusný materiál je moc elegantný...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze