OnePlus 10 má nabídnout extrémní výkon, 120Hz AMOLED i 150W nabíjení

OnePlus 10 má nabídnout extrémní výkon, 120Hz AMOLED i 150W nabíjení
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Zobrazovací panel LTPO druhé generace dokáže adaptivně měnit frekvenci v rozsahu 1 až 120 Hz
  • OnePlus 10 by mohlo přijít o praktický posuvný ovladač zvukových profilů

OnePlus 10 Pro, jehož recenze vyjde již tento víkend, by mohlo již relativně brzy doplnit „základní“ OnePlus 10, které by mělo v některých oblastech nabídnout dokonce ještě o něco zajímavější výbavu.

Podle exkluzivních informací digit.in ve spolupráci s @OnLeaks v současnosti OnePlus testuje dva různé procesory, které by mohlo u novinky nasadit. Údajně se jedná o Snapdragon 8 Gen1+, respektive MediaTek 9000, které by mělo doprovázet 8/12 GB RAM a 128/256GB úložiště. Očekávat lze rovněž pokročilé chlazení (kterým se chlubí i OnePlus 10 Pro), díky němuž je možné udržet maximální výkon po delší dobu.


OnePlus 10 však nebude vynikat jen po stránce výkonu, zaujmout má také 6,7" Full HD+ AMOLED displej s podporou až 120Hz obnovovací frekvence. Podobně jako u modelu Pro se má jednat o LTPO zobrazovací panel druhé generace schopný adaptivně regulovat frekvenci v rozmezí mezi 1 až 120 Hz. V oblasti fotovýbavy se můžeme těšit na primární 50Mpx snímač doplněný o 16Mpx ultraširokoúhlý objektiv a nadbytečnou 2Mpx makro kamerku. Selfie kamerka má mít 32 Mpx.

Výrazné změny se dočkáme také v oblasti nabíjení, kdy má novinka podporovat až 150 W. Baterie si přitom zachová stále velmi slušnou kapacitu 4 800 mAh. Co naopak zamrzí, to je absence oblíbeného posuvného ovladače zvukových profilů, kterým se OnePlus odlišuje od ostatních výrobců smartphonů s Androidem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze