Oceňovaná hra Monument Valley vyšla pro Windows Phone

Jedna z nejoblíbenějších her minulého roku, Monument Valley, je nyní ke stažení také pro platformu Windows Phone. I hráči s tímto operačním systémem se tak mohou vydat skrz absurdní geometrii s princeznou Idou.

Cenami ověnčená a kritikou vychvalovaná hra Monument Valley právě vyšla i pro telefony se systémem Windows Phone. Pořídíte ji za 109 Kč. S princeznou Idou se vydáte na cestu skrz zapomenuté údolí plné geometrických staveb, které jsou absurdní. Vaším cílem je do nich vrátit život.

Hru jsme v naší recenzi ohodnotili 95 %. Obrázek si můžete udělat ze závěrečného zhodnocení: „Hodina a půl hraní za přibližně 100 Kč. Jistě naleznete hry, které vám toho dají víc. A pokud jste se přistihli, že nejraději hrajete Subway Surfers či dokola spojujete drahokamy, tak do této hry radši neinvestujte. Doporučit ji ale musím lidem, kteří mají rádi zážitky a silné příběhy. Monument Valley je hra výsostně harmonická, spojuje chytrou (ale ne nijak obtížnou) hratelnost o přestavování absurdní architektury s fantastickou grafikou a hudbou. A přestože je velmi tichá, tak vás vtáhne, silně na vás zapůsobí a po hodině a půl vás nechá svým otázkám. A jistě nebude trvat dlouho a zahrajete si ji znovu… a znovu…“

Stáhnout Monument Valley

Google Play App Store

Monument Valley – videorecenze

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze