Očekávání Applu byla příliš vysoká. iPhone Xr se tak skvěle neprodává

8
Očekávání Applu byla příliš vysoká. iPhone Xr se tak skvěle neprodává
  • Apple dle dostupných informací ruší původně objednanou doplňkovou výrobu
  • Neznamená to však nutně, že se iPhone Xr prodává špatně

Není to tak dávno, kdy si vyrojily informace o velmi slušném prodejnímu nástupu iPhonu Xr. Nyní však přicházejí částečně protichůdné zprávy ze serveru Nikkei. Apple si údajně u svých čínských dodavatelů již dříve objednal doplňkovou výrobu iPhonu Xr. Přímo ve Foxconnu měl iPhone Xr sjíždět z celkem 60 výrobních linek. Realita však nakonec bude skromnější, respektive na běžné úrovni, která představuje 45 výrobních linek.

Zájem o Apple iPhone Xr může dokreslovat také fakt, že během prvních dní prodeje nedošlo k jeho rychlému vyprodání, což se například u výše postavených iPhonů Xs a Xs Max stalo. Na druhou stranu by někdo mohl namítat aktuálními prodejními výsledky Applu, které jsou stále velmi dobré. Do nich však iPhone Xr v podstatě ještě nestihl promluvit.

Apple iPhone Xr

Rozměry150,9 × 75,7 × 8,3 mm, 194 g
DisplejTFT IPS, 6,1" (1 792 × 828 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorApple A12 Bionic, 2×2,5 GHz + 4×1,6 GHz
PaměťRAM: 3 GB, úložiště: 64 GB / 128 GB / 256 GBne
Akumulátor2 942 mAh, doba nabíjení: 3:27 hodin
Diskuze ke článku
Martin
Nedivim se, osekana předražena srajda s vyskou cenou, hnusnym designem, velké rámečky dokola vypadá jak levný číňan. Kdyby dali cenu 17k bylo by to daleko lepší.
Dom
Nedivim se... Siroky ramecek po bokach na fotkach vypada lepe nez kdyz jsem ho mel v ruce. Za ty prachy bych cekal pecku. Takze XR je pro me letos zklamani. Iphone uz neni co driv a ty ceny wtf? Konkurence mobilu je velka i v nizsich cenovych kategoriich.
FantomasMan
FantomasMan
Ak by bol o 100 dolarov lacnejší bola by to iná pesnčka...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze