Oblíbená Motorola Edge 40 Neo je teď rekordně levná, vyjde vás jen na 7 989 Kč

Oblíbená Motorola Edge 40 Neo je teď rekordně levná, vyjde vás jen na 7 989 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost

Motorola pořádně zlevnila jeden ze svých nejprodávanějších telefonů. Motorola Edge 40 Neo se představila světu teprve před pár měsíci a navzdory své nízké ceně má velmi solidní výbavu – nyní ji koupíte jen za 7 989 Kč. S takto nízko posazenou cenovkou ji ale najdete jedině u Mobil Pohotovosti.

Špičková výbava pod 8 tisíc

Motorola nám poslední roky dokazuje, že umí nabídnout opravdu skvěle vybavené smartphony za velmi zajímavé ceny, a nová Edge 40 Neo je toho jasným důkazem. Nabídne špičkový 144Hz AMOLED displej s integrovanou čtečkou otisků prstů, 50Mpx foťák s optickou stabilizací, nejvyšší voděodolnost IP68, velkou 5 000mAh baterii, rychlé 68W nabíjení a v neposlední řadě také štědrou 12GB RAM a 256GB uložiště.

Motorola

Nejlepší cena na trhu

To vše za cenu 7 989 Kč (dříve 10 990 Kč), pokud u Mobil Pohotovosti vyměníte svůj starý smartphone právě za novou Edge 40 Neo. Telefon je totiž aktuálně zlevněný, zároveň ale při jeho koupi na mp.cz získáte výkupní bonus, díky kterému můžete jeho cenu snížit ještě o další tisícovku. Akce platí i zcela novou variantu Peach Fuzz. Speciálně u Mobil Pohotovosti získáte k telefonu navíc i 3letou záruku zdarma, tedy prodlouženou o jeden rok nad rámec standardní dvouleté zákonné lhůty. Běžně by vás prodloužená záruka u Edge 40 Neo vyšla na více než tisíc korun, na mp.cz ji ale získáte jako dárek zcela zdarma.