Objevují se první chytré hodinky od HP: nesou název MB Chronowing

6

Chytré hodinky MB Chronowing od HP připomínají spíše klasické hodinky, než moderní smartwatches. Týden před oficiálním uvedením se můžeme podívat na první snímky hodinek a dozvěděli jsme se také něco o funkcích, kterými budou hodinky disponovat.

HP se již nějaký čas připravovalo na vypuštění chytrých hodinek, které měly být hezčí než Moto 360 od Motoroly. My se můžeme podívat na první snímky a na první pohled je jasné, že nejde o chytré hodinky tak, jak je známe. Hodinky totiž nemají ani dotykovou obrazovku, mikrofon, žádné speciální senzory, ani zvukové upozornění. Hodinky nemají totiž působit jako klasické chytré hodinky, ale jako nenápadný pomocník.

TIP: Moto 360 ve zlaté barvě: Motorola dělá, že neexistují

HP MB Chronowing

HP míří s novými hodinkami na zákazníky, kteří si nechtějí konstantně vytahovat telefon z kapsy jenom proto, aby se podívali, kolik zmeškaných telefonů a e-mailových notifikací mají. Hodinky disponují pouze možností decentního zavibrování při příchodu zpráv, e-mailů a ostatních upozornění. Samozřejmě pak slouží k zobrazovaní času. Hodinky spolupracují na s Androidem a iOS a chytré informace zobrazí na monochromatickém LCD displeji v těle hodinek. Ten dokáže díky telefonu zobrazovat i informace o počasí, akciích nebo další novinky z vašeho telefonu. K ovládání slouží tři boční tlačítka.

Hodinky také dovolují ovládání vašeho hudebního přehrávače a baterie má vydržet velmi pěkných 7 dní. Nic více od hodinek nečekejte. Ale upřímně, potřebujete od chytrých hodinek více? Pokud vás hodinky zaujaly, pak si můžete připravit 649 dolarů (přibližně 17 300 korun s DPH) za exkluzivní celočernou verzi se safírovým sklíčkem a páskem z aligátora, která bude dostupná již 7. listopadu. Pro běžného uživatele pak bude příjemnější druhá varianta, která bude disponovat klasičtějšími materiály (kůže, nylon, guma). Ta vás vyjde na 349 dolarů, což je přibližně 9 300 korun s DPH.

Zdroje: pocket-lint.com, online.wsj.com

Diskuze ke článku
Pavol
Trochu drahšie než som očakával....mne stačia hodinky za 50€...mam tam safirové skličko, vodeodolnosť atď. A sú vôbec vodeodolné?
HP
se nedari a nedari a zadne svetlo na konci tunelu. HP- High Price. HP je ve stejne situaci jako Sony, mozna jeste v horsi

Sprout - za 2000 USD ?? Btw. strasny nazev :)
tohle je take drahe

Navic HP ani nedela pekny hardware, takove tluste zakulaceniny, pffff :-)

Od HP snad uz jen tiskarnu.

nejhorsi je takovito predrazeni mastodonti neumetelove rvou, jak je Windows spatny, jak pocitace se neprodavaji a kdesi cosi. Proc Lenovu, Asusu, Aceru prodeje pocitacu rostou ?
SunnyDay
Pěkné ale.. Smart watch se da sehnat i za 700,-
SunnyDay
Multiplatformní MS band je super, ale tohle taky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze