Obal s logem Tesly může být i váš. Automobilka je už nabízí

Patříte mezi automobilové fanoušky a líbí se vám alternativní pohony? Pokud ano a zároveň jste majitelem telefonu s nakousnutým jablkem ve verzi 6 nebo 6 Plus a novější, pak pro vás máme malý tip. Co takhle kožený obal s logem Tesly Motors?

Ekologické a ekonomické smýšlení je dnes velký trend. Je jedno, zda se podíváme například na společnost Apple, jež se vždy chlubí, jak jsou její produkty ohleduplné k přírodě. Dalším případem je například Tesla Motors, která ze zbytků kůže, jež původně míří na sedadla vozů, vyrábí obaly pro iPhone.

Tesla obal iPhone 6 Plus

Konkrétně jde o kůži, která se využívá v modelech Tesla S, na který má automobilka rekordní objednávky. To sebou však přináší i více odpadu, a tak se Tesla rozhodla vyrábět obaly pro iPhone. První z nich je velmi podobný originálnímu krytu od Applu s rozdílem loga Tesly Motors na zadní straně. Druhý přidává pro kreditní a jiné karty.

Tesla obal iPhone

Cena obalů startuje na 45 dolarech, tedy zhruba 1 100 korun. V případě varianty s umístěním karet je cena o 5 dolarů vyšší. Kompatibilita je zaručena s iPhony 6 a 6 Plus. Tesla Motors uvádí i modely s přídomkem S, což jsme my osobně vyzkoušeli s originálním koženým obalem od Applu, který byl určený pro iPhone 6. Novější generace, iPhone 6s, se do něho vešla také. Modely 6S a 6S Plus mají mírně větší šířku díky přítomnosti 3D touch. Obal si můžete zakoupit na oficiálních stránkách automobilky.

Zdroje: shop.teslamotors.com, theverge.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze