O2 zdarma k tarifům O2 TV M a O2 TV L poskytne HBO On Demand

O2 zdarma k tarifům O2 TV M a O2 TV L poskytne HBO On Demand
  • I O2 se připravuje na osmou řadu Hry o trůny a k této příležitosti zákazníkům s tarify O2 TV M a O2 TV L zdarma nabídne službu HBO On Demand v termínu od 28. března do 14. dubna
  • Výhoda platí pro sledování O2 TV přes set-top box
  • Nicméně od od 7. do 14. dubna bude všem zákazníkům volně dostupná stanice HBO 3

I O2 se chystá na závěrečnou osmou řadu nejpopulárnějšího seriálu z produkce HBO – Hra o trůny, která startuje už 15. dubna. Jak se totiž můžete dočíst na o2.cz, díky zpřístupnění služby HBO On Demand nabídne O2 TV svým zákazníkům, kteří v tarifu nemají předplacené kanály HBO, možnost shlédnout všech sedm předchozích sérií. V HBO On Demand najdou diváci kromě Hry o trůny i tisíce hodin seriálů a filmů z kanálů HBO. Zákazníci, kteří si nově pořídí balíček Kino, jej navíc v dubnu dostanou na první měsíc zcela zdarma.

O2 zákazníkům s tarify O2 TV M a O2 TV L zdarma nabídne službu HBO On Demand v termínu od 28. března do 14. dubna. „Kromě exkluzivního sportovního obsahu přinášíme našim zákazníkům i to nejlepší z filmové a seriálové produkce, nejsledovanější seriál všech dob tak samozřejmě nemůže chybět. Díky zpřístupnění služby HBO On Demand tak diváci mohou jednoduše propadnout seriálové mánii a strávit při sledování svých oblíbených hrdinů klidně celé víkendy,“ říká šéfka obsahu O2 TV Anna Lenerová s tím, že tato výhoda platí pro sledování O2 TV přes set-top box.


Pro fanoušky celosvětového fenoménu připravil operátor O2 ještě jedno překvapení. V pražském obchodním centru Arkády Pankrác bude těsně před zahájením poslední série, tedy od pátku 12. do neděle 14. dubna, instalovaný nedaleko nové prodejny O2 originální Železný trůn. „Nejen zarytí seriáloví fanoušci tak budou mít jedinečnou příležitost usednout na pravý Železný trůn a pořídit si nezapomenutelné fotky,“ popsala Anna Lenerová. Čekání na nové díly si mohou fanoušci zkrátit i soutěžemi nejen o seriálové ceny od O2 na facebookovém a instagramovém profilu operátora.

Pro všechny zákazníky O2 TV bude od 7. do 14. dubna navíc volně dostupná stanice HBO 3. Hlavním lákadlem je samozřejmě velkolepý maraton všech řad seriálu Hra o trůny. Užijí si ale i celé série dalších oblíbených seriálů jako je Pustina, Úspěch či Hráči. Shlédnout mohou i populární filmy jako třeba Projekt Tokio či Paterno.

Stáhnout O2 TV

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze