O2 k letošním Vánocům naděluje slevy na telefony a herní konzoli Xbox One S

2
O2 k letošním Vánocům naděluje slevy na telefony a herní konzoli Xbox One S
Fotografie: o2.cz
  • Vánoční nabídka O2 letos začíná od zítra, tedy od 1. listopadu
  • Operátor nabídne slevu až 16 tisíc korun na telefony Samsung, Huawei a Xbox One S
  • Zákazníci Internetu na doma si do konce roku užijí nejrychlejší možné připojení bez navýšení ceny
  • Vánoční bonus připravilo O2 i pro zákazníky předplacených služeb

Vánoční nadílka u O2 letos začne ve středu 1. listopadu. Operátor pro své zákazníky připravil bonus při pořízení mobilního telefonu Samsung a Huawei. Letos poprvé svým zákazníkům otevírá také svět online her tím, že do vánoční nabídky zařadil herní konzoli Xbox One S. Tu je od letošního roku možné používat také jako náhradu set-top-boxu pro sledování O2 TV.

O2 Vánoce 2017

„Podle našeho průzkumu plánuje polovina domácností letos nakupovat vánoční dárky z oblasti elektroniky. Proto jsme se letos rozhodli zákazníkům nabídnout s výraznou slevou ke kterékoli z našich služeb nejen mobilní telefony, ale také herní konzoli. K balíčku O2 Spolu je možné získat vánoční bonus až 16 tisíc korun,“ popisuje Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2.

Bonus platí pro nové i stávající zákazníky všech služeb od O2 – tedy mobilních tarifů, internetu na doma i O2 TV. Výše slevy se odvíjí podle toho, zda si zákazník pořídí novou službu nebo navýší svůj tarif. Všichni ostatní paušální zákazníci získají bonus 1 000 korun. Bonus je možné čerpat na kterékoli z prodejen O2, a to i po předchozí objednávce na e-shopu nebo call centru.

O2 Vánoce 2017

O2 Spolu i pro menší rodiny a s bonusem až 16 tisíc korun

Od listopadu přidá O2 do své nabídky také novou variantu skupinového balíčku O2 Spolu. „O balíčky O2 Spolu, které jsme představili letos na jaře, je velký zájem. Třetina českých domácností je však dvoučlenná a chce mít všechny služby od jednoho operátora. Proto jsme se rozhodli od listopadu přidat další variantu balíčku O2 Spolu, ve které třetí mobilní tarif nahrazuje Internet na doma. Tento balíček tak zahrnuje dva neomezené tarify se 3 GB mobilních dat, digitální televizi O2 TV a Internet na doma měsíčně za 1 999 korun. To zákazníkům přináší měsíční úsporu zhruba 700 korun,“ dodává Silvia Cieslarová. I tento balíček je možné navyšovat – o vyšší objem dat, programovou nabídku O2 TV nebo rychlejší pevný internet.

Pokud si zákazník všechny čtyři služby do balíčku O2 Spolu pořídí nově, získá bonus 16 tisíc korun. „Pokud si například rodina, která doposud využívala tarif FREE 1,5 MB, FREE 200 MB, předplacenou kartu a O2 TV nyní služby převede do O2 Spolu, získá díky bonus 7 tisíc korun třeba herní konzoli Xbox One S za 495 korun,“ vysvětluje Silvia Cieslarová.

O2 Spolu

Nejrychlejší dostupný internet na doma bez navýšení ceny

Další bonus připravilo O2 pro všechny své zákazníky Internetu na doma. Těm v průběhu listopadu až do konce roku automaticky bez navýšení ceny zpřístupní nejvyšší rychlost dostupnou na jejich přípojce, tedy až 100 Mbit/s.

Vánoce pro zákazníky předplacených karet

Vánoční nabídku na nový telefon nebo Xbox One S mohou využít i zákazníci předplacených karet. Ti získají slevu 500 korun jako Odměnu za dobití. Pro předplacenkáře O2 připravilo také prosincovou datovou nadílku v podobě 5 GB mobilních dat zdarma ke každému dobití.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
js
Škoda toho internetu, kdyby to bylo za 1500 Kč bez internetu tak bych do toho i sel, ale internet od O2 nepotrebuji
Petr
„Pokud si například rodina, která doposud využívala tarif FREE 1,5 MB, FREE 200 MB, předplacenou kartu a O2 TV nyní služby převede do O2 Spolu, získá díky bonus 7 tisíc korun třeba herní konzoli Xbox One X za 495 korun,“ vysvětluje Silvia Cieslarová.

No nejak me to nesedi. Xbox One X se teprve prodavat zacne a to za zhruba 13 500,-. Tudiz 13 500,- minus 7 000,- neni 495,-. Chapu, ze jste meli na mysli Xbox One S, tak to prosim opravte, at nedojde ke klamani zakazniku...;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze