O2 a Samsung v Praze otevírají společnou prodejnu

Od úterý 7.2.2012 zahajuje provoz společná prodejna operátora O2, a tuzemské pobočky výrobce mobilů Samsung v obchodním centru Metropole Zličín. Kromě běžné nabídky služeb O2 je část prodejny vyhrazena pro výrobky značky Samsung.

O2 logo

K příležitosti otevření prodejny si oba partneři společně pro své zákazníky přichystaly zajímavou akci. Ve čtvrtek 9. a v pátek 10. února si mohou zákazníci zakoupit chytrý telefon Samsung Galaxy Nexus za speciální otvírací cenu 9 995 Kč nebo soutěžit o Samsung Galaxy Y či internet v mobilu zdarma na 3 měsíce pro každého, kdo si koupí telefon Samsung.

Při přiležitosti otevření nové prodejny Samsungu a O2 můžete zakoupit mnohem levnější Galaxy Nexus
Tip! Recenze Samsung Galaxy Nexus – Nová vlajková loď vyplouvá

"Mobilní telefony Samsung se postupně staly těmi nejúspěšnějšími v naší nabídce. Modely Samsung Galaxy SII, Galaxy Mini, Galaxy Y či Galaxy Ace patří k nejprodávanějším přístrojům," říká Jan Karas, ředitel pro maloobchodní prodej společnosti Telefónica Czech Republic a dodává "Samsung nyní útočí na pozici jedničky mezi výrobci mobilních telefonů. Jeho telefony lze naplno využít hlavně ve spojení s internetem a v tom jsme zase silní my. Ať už tedy lidé potřebují k internetu připojit mobil, tablet, notebook nebo třeba televizi značky Samsung, O2 má to správné řešení."

Ve dnech 9. a 10. února si budou moci zákazníci přijít do O2 prodejny v Metropoli Zličín pro Samsung Galaxy Nexus za speciální cenu 9 995 Kč. Jeho standardní cena je 13 595 Kč. Každý den bude pro nejrychlejší zájemce k dispozici 25 kusů těchto telefonů. Dále je připravená soutěž o dva telefony Samsung Galaxy Y. Stačí odpovědět na dvě jednoduché otázky a mít štěstí při večerním losování. Každý, kdo si koupí v těchto dnech jakýkoli telefon Samsung, získá internet v mobilu na 3 měsíce zdarma.

Dominantními barvami nové prodejny i log obou firem jsou jednoznačně modrá a bílá

O2 prodejna funguje v Metropoli Zličín od července 2009. Ročně ji navštíví kolem sta tisíc zákazníků. Příprava prostoru určeného pro prezentaci značkových výrobků Samsung nijak nenarušila běh prodejny - veškeré práce probíhaly mimo otevírací dobu. Společnost Telefónica Czech Republic nyní provozuje 171 O2 prodejen. V roce 2011 jejich síť doplnilo 30 nových frančíz. "Prodejní síť O2 je budována tak, aby byla dostupná pro všechny obyvatele České republiky. Lidé do našich prodejen chodí nejen pro nový telefon nebo aktivaci služeb, ale také pro radu či pomoc s nastavením," upřesňuje Jan Karas.

„Pro celý Samsung Electronics CZ je tato událost velmi významná a jsem rád, že se nám se společností Telefónica Czech Republic podařilo tento projekt zrealizovat, abychom zákazníkům přinášeli stále něco nového“, říká Roman Šebek, ředitel prodeje a marketingu telco divize společnosti Samsung. „Společná Jsem přesvědčen, že jej budeme i nadále rozvíjet, společná prodejna O2 a Samsung dokáže zákazníkům nabídnout daleko ucelenější nabídku a v neposlední řadě i praktické ukázky pokročilých funkcí a aplikací, jako je například funkce AllShare. Vše bude samozřejmě zajištěno odborně vyškoleným personálem prodejny“, dodává Šebek.

Zdroje: TZ O2 a Samsung

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze